Miroslav Ilić šokirao naciju! Usred emisije digao noge, pa krenuo da pokazuje fleksibilnost: Voditeljke zaprepašćene! (FOTO)

12.03.2023

19:40

2

On je nasmejao sve prisutne

Miroslav Ilić šokirao naciju! Usred emisije digao noge, pa krenuo da pokazuje fleksibilnost: Voditeljke zaprepašćene! (FOTO)
Miroslav Ilić - Copyright Printscreen/Pink TV

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić na javnoj sceni prisutan je nekoliko decenija, a sada je bio gost jedne emisije u kojoj je uspeo da nasmeje sve prisutne, nakon što je krenuo da pokazuje koje vežbe upražnjava ne bi li, u osmoj deceniji života, održao fizičku kondiciju.

Naime, u toku razgovora o zdravom životu, Ilić je istakao kako njegov dan ne može da počne bez fiskulture, te je napomenuo da gde god ima priliku, on bez ustručavanja vežba.

Miroslav je zatim, na pitanje voditeljke da li bi bio rad da pokaže koje vežbe tačno upražnjava, ne bi li ostao "u formi", bez razmišljanja krenuo da diže noge, što je nasmejalo sve prisutne u studiju. 

- Ja sport obožavam. Gde god da imam prilike, ja radim vežbe. To čeliči i telo i karakter. I dan danas, svaki dan mi počne fiskulturom. Malo trbušnjaci, trčanje, sklekovi. Čak i kad sam na putu, ja vežbam - rekao je Miroslav Ilić u "Premijera vikend specijalu".

Podsetimo, Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica Miroslava Ilića, koja već dugi niz godina na sudu pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina, podelila je putem društvene mreže Fejsbuk lepe vesti zbog koje se u njenoj kući i slavilo.

ATAImages/G. G.
Mirjana Antonović

Naime, Devin je postao tata, a ona tek ne krije radost što ima i snaju i unuku.

- Jedno divno izneneđenje za vas! Pogodite ko će biti tata? Devin i svi smo van sebe od sreće, što je Devin dobio ćerku. A ja sam dobila snaju i unuku. Zove se Eva Medison - poručila je ona uz niz fotografija sa slavlja.

Nedavno, inače, novopečena baka najavila je kako će se uskoro vratiti u Srbiju i nastaviti svoju borbu za dokazivanje očinstva.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike