Spavala sam kod drugarice, radila i noć i dan: Tamara Kalinić o ljubavi, porodičnom novcu i svom putu ka uspehu

11.02.2021

17:53 >> 21:38

0

Odgovarajući na pitanja brojnih fanova, blogerka je istakla da i te kako ima onih koji stalno traže razlog da nekoga omalovaže, iako to što govore nije ni b

Spavala sam kod drugarice, radila i noć i dan: Tamara Kalinić o ljubavi, porodičnom novcu i svom putu ka uspehu
Copyright Tamara Kalinić Profimedia

Tamara Kalinić, odgovarajući na pitanja fanova na društvenim mrežama, dotakla se teme svog odrastanja, važnih koraka na influenserskom putu, ali i ljubavi, te istakla koliko je trenutno srećna na tom polju, jer pored sebe ima pravog džentlmena.

– Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikad srela. Ljubazan je, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen – nabrajala je poznata modna blogerka, koja još uvek vešto skriva njegov identitet od radoznale javnosti.

Pročitajte još:

Inače, pre nego što je postala jedno od najpoznatijih imena u ovom poslu, bila je farmaceut i po celu platu „davala” bi za putovanja na modne revije.

– Kada sam počela da se bavim ovim poslom, roditelji mi nisu pomagali finansijski. Kada sam prvi put otvorila blog, uložila sam svega 10 dolara i kupila domen sajta. Sestra je kupila kameru i slikala me. To je sve što ti je potrebno za ovaj posao! U to vreme sam radila kao farmaceut i trošila celu svoju platu na avio-karte i putovanja na modne revije. Obično sam spavala kod drugarice na putovanjima i radila dan i noć dok nisam na kraju mogla da dam otkaz i posvetim se potpuno blogovanju – otkrila je putem svog Instagrama, pa se osvrnula i na priče o tome kako potiče iz bogate porodice, te naglasila da je zbog toga nimalo nije sramota.

– Moji roditelji su imali prvu privatnu bolnicu u Jugoslaviji, tako da je istina da sam se rodila u bogatstvu. Ali su onda izgubili sve tokom rata i počeli iznova da rade i grade novo. Tako da me nije sramota što potičem iz bogate porodice, već sam jako zahvalna svojim roditeljima koji su mi plaćali školovanje u inostranstvu. Otkad sam napunila 18, moji roditelji su mi jedino plaćali školarinu i ništa više. Kad sam napunila 21. godinu, od njih nisam uzela nijedan evro. Sada im ja kupujem poklone i činim sve da ih razmazim…

Tamara Kalinić ATAImages/Antonio Ahel

– Ali, ljudi stalno traže razlog da vas omalovaže, iako to što govore nije ni blizu istine – objasnila je.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike