Bil Gejts postao deda: Unuka najbogatijeg čoveka neće odrastati u raskoši i bogatstvu!

09.03.2023

16:25

1

Dženifer i Najel dobili ćerku čije ime još uvek kriju

Bil Gejts postao deda: Unuka najbogatijeg čoveka neće odrastati u raskoši i bogatstvu!
Bil Gejts - Copyright AP Photo/Elaine Thompson, File

Najstarija ćerka osnivača "Majkrosofta" Bila Gejtsa, Dženifer Gejts, u 26. godini rodila je svoje prvo dete.

Iako mnogi misle da će devojčica odrastati u raskoši jer je rođena u jednoj od najbogatijih porodica na svetu, čini se da ipak neće biti tako.

Dženifer i njen suprug, olimpijski skakač Najel Nasar, nedavno su objavili srećne vesti o rođenju svoje naslednice, ali još uvek nisu želeli da otkriju njeno ime.

I dok je deda najnovijeg člana porodice Gejts „težak” 107 milijardi dolara, ona verovatno neće dobiti mnogo od njegovog bogatstva. Naime, Gejts je objasnio da strahuje da će njegova deca da postanu „neispravna” zbog njegovog bogatstva, čak se jednom zakleo da će koristiti svoju zaradu za „pomoć siromašnima” a ne vlastitoj deci.

Profimedia
Bil Gejts

Bil i njegova bivša supruga Melinda Gejts razveli su se u maju 2012. godine, nakon 27 godina braka. Dok su odgajali decu, Bil i Melinda su dali sve od sebe da njihovo troje dece, Dženifer, Rori i Fibi, imaju normalno detinjstvo.

Bil (67) i Melinda (58) zahtevali su od njih da dele kućne poslove što je ravnopravnije moguće, dok im on čak nije dopuštao da imaju telefone sve do 14. godine.

Bivši par pokušavao je da odgaja svoju decu što je skromnije moguće, ali njihova životna situacija bila je daleko od skromne – odrasli su u Vašingtonu u vili čija se vrednost procenjuje na 131 milion dolara i koja je imala sedam kupatila, šest kuhinja, vlastitu veštačku plažu, kućni bioskop, teretanu i sobu za trambulinu.

Profiedia
Bil i Melinda Gejts

Bilova i Melindina deca su svakako imala koristi od očevog bogatstva, iako je on ranije istakao da želi da njegova deca kreiraju životni put samostalno, te da neće imati veliku korist od bogatstva svoje porodice.

Inače, Gejts je ćerki Dženifer poklonio dva luksuzna doma, 16 miliona dolara vrednu farmu konja i penthaus na Menhetnu vredan 51 milion dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike