Bil Gejts u vezi sa tajnovitom naslednicom: Od pokojnog muža nasledila 500 miliona, a sada ljubi milijardera! (FOTO)

09.02.2023

13:53

0

Fotografisani su kako sede u loži na teniskom meču

Bil Gejts u vezi sa tajnovitom naslednicom: Od pokojnog muža nasledila 500 miliona, a sada ljubi milijardera! (FOTO)
Ilustracija - Copyright AP Photo/Markus Schreiber

Američki milijarder i suosnivač Majkrsofta Bil Gejts, navodno je već više od godinu dana u vezi sa Paulom Hurd, udovicom pokojnog izvršnog direktora Oraclea, Marka Hurda.

- Oni su nerazdvojni, zajedno su više od godinu dana - rekao je prijatelj para za Daily Mail.

Paulin suprug preminuo je u dobi od 62 godine, u oktobru 2019. nakon borbe s rakom, a u trenutku smrti, njegova neto vrednost procenjena je na 500 miliona dolara. Mark je bio na čelu jedne od najvećih tehnoloških kompanija "Hewlett - Packard" od 2005. do 2010, a tu poziciju je napustio nakon skandala sa seksualnim uznemiravanjem, te se pridružio Oracleu mesec dana kasnije.

Paula je pak, nekada radila kao direktorka u tehnološkoj firmi, a sada radi kao organizatorka venčanja i filantropkinja.

Profimedia
Bil Gejts, Paula Hurd

Paula (60) i Gejts (67) kreću se u istim krugovima, a putevi su im se ukrstili pre Markove smrti zahvaljujući zajedničkoj ljubavi prema tenisu. Fotografisani su kako sede u istoj loži na teniskom meču 2015. godine. Takođe, prošlog meseca viđeni su na "Australian Open-u" u Melburnu, a šuškanja o njihovoj romansi započela su kada su ranije viđeni  u šetnji po gradu, no tada se još nije znalo ko je ona.

Paula iz braka s Markom ima dve kćeri, Ketrin i Keli. Gejts je ranije bio 27 godina u braku s Melindom, od koje se rastao u avgustu 2021. Imaju troje dece.

Profiedia
Bil Gejts, Melinda Gejts

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike