Saša Matić najavio američku turneju, a onda pomenuo ćerke: Teško pobeđujem u borbi sa mojim lepoticama

09.08.2022

11:39

0

Pevač je kroz smeh rekao da kruna uvek ode njima, s obzirom na to da je jedini muškarac u kući

Saša Matić najavio američku turneju, a onda pomenuo ćerke: Teško pobeđujem u borbi sa mojim lepoticama
Saša Matić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Saša Matić će, posle četiri godine, ponovo otići na američku turneju, te sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se pojaviti u gradovima gde ima najviše ljudi sa prostora Balkana.

Prema prvim informacijama pevačevog tima, interesovanje za Sašinim nastupima je veliko. Zbog toga će Matić od 2. do 18. septembra obići brojne gradove, među kojima su: Čikago, Njujork, Detroit, Finiks, Majami, Klivlend i Torontno.

U razgovoru za beogradske medije, objasnio je da se i te kako raduje putovanju, a posebno što će na turneji prvi put izvesti numere sa novog albuma “Dva života”.

 

 

- Jako sam se uželeo publike i turneje. Skoro svaki dan radim i to mi daje neverovatnu energiju, a umor gotovo da ne osećam. Vreme koje je sada iza nas najbolji je pokazatelj koliko treba da uživamo u sitnicama i iskoristitimo svaki dan, jer nikad ne znamo šta nas čeka sutra. Turneja koja sledi će biti neverovatan događaj za sve nas. Istinski se radujem. Biće tu dobrog provoda, osmeha i uspomena koje će se sigurno dugo pamtiti - ispričao je Matić u mahu, te istakao da je “Global Mtel” prijatelj turneje u Americi.

Iako su se mnogi pitali hoće li njegove ćerke Aleksandra i Tara krenuti njegovim stopama, Matić je poručio:

Privatna arhiva/Saša Matić
Saša Matić sa porodicom

- Kao svaki otac u svojim ćerkama vidim toliko toga kvalitetnog i lepog. Šta god da budu odlučile biti u životu, podržaću ih i sigurno biti najjači vetar u leđa - iskren je Saša. Sa druge strane, otkriva kako se nosi sa tim što je u porodičnom domu Matić on jedini muškarac:

- Uf, teško da ikad pobedim u borbi sa mojim lepoticama... Kruna uvek ode njima, ali ni ja se ne žalim. Nežno, prelepo i uvek puno razumevanja je kad se okružiš ženama. Nije lako biti jedini muškarac u kući - kroz smeh priča Saša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike