Šokirala je publiku u studiju! Kejti Peri ne brije više noge: Kao novopečena majka nemam puno vremena

07.04.2021

11:53 >> 11:54

0

Pevačica je ispričala da joj je majčinstvo promenilo mnogo toga, pa i uskratilo vreme koje treba da posveti sebi

Šokirala je publiku u studiju! Kejti Peri ne brije više noge: Kao novopečena majka nemam puno vremena
Kejti Peri - Copyright Profimedia

Pevačica Kejti Peri i glumac Orlando Blum dobili su prošlog leta ćerku Dejzi Dav, a otkako su postali roditelji iznose šokantnu intimu u javnost.

Nakon što je Blum izjavio da mu nedostaje se*s otkako mu se supruga porodila, Kejti je sad otkrila da je prestala da brije noge.

Naime, ona je u nedeljnoj epizodi “Američkog idola”, gde je članica žirija, rekla takmičarki Kasandri Kolman nešto što je sve šokiralo.

Profimedia

– Vaš glas je duhovno iskustvo. S drugog sveta je, anđeoski je. Kao novopečena majka nemam baš puno vremena, pa sam prestala da brijem noge. Ali kad ste pevali, dlake na mojim nogama digle su se pet centimetara. Osetila sam trnce po celom telu! Bilo je neverovatno – rekla je Perijeva, a zatim čak  i svojim kolegama u žiriju pokazala dlake, stavivši noge na sto u sred emisije.

Pevačica se kasnije oglasila na ovu temu i na Tviteru, objavivši animiranu sliku sa dlakavim nogama, uz koju je napisala:

– Stvarni pogled na moje noge kad čujem kako Kasandra peva – našalila se Kejti na svoj račun.

Kejti Peri i Orlando Blum Profimedia

Međutim, mnogi tviteraši ostavljali su komentare, šokirani njenom izjavom usred emisije.

– Zašto je ovo morala da kaže na televiziji?”, “Okej, simpatična si mi, ali nemoj da preteruješ”, “Zar ovo mraamo da znamo, stvarno?”, “Ona misli da je ovo kul?” – pisali su pevačicini fanovi.

Profimedia

Kejti je priznala da je biti majka najbolji posao na svetu, ali da kad postaneš mama, sve druge stvari postaju manje važne.

– Mislim da počinješ da shvataš neke stvari kad postaneš majka. Jednostavno se moraš usredsrediti na to da budeš mama. I to nije zato što ne voliš druge ljude, nego jednostavno zato što želiš da budeš dobar roditelj – smatra pevačica.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike