Legendarna priča pokojnog Džeja Ramadanovskog: Najveći bakšiš je dao na ovu pesmu

07.03.2023

21:25

0

Voleo je dobru zabavu i pesmu

Legendarna priča pokojnog Džeja Ramadanovskog: Najveći bakšiš je dao na ovu pesmu
Džej Ramadanovski - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Legendarnog dorćolskog šmekera, Džeja Ramadanovskog obožavala je publika. Svi koji su ga poznavali kažu da je bio čovek od emocije, a svaka njegova pesma hit za sva vremena. 

Džej je bio veliki boem. Uvek je bio glavni kada je u pitanju šala, dobra zabava i pesma, a u jednoj emisiji je otkrio koja je njegova omiljena pesma za koju je dao najveći bakšiš.  

Naime, tokom gostovanja u emisiji kod voditeljke Rade Radenović, ona ga je upitala za koju pesmu je dao najveći bakšiš, a pevač je ispričao jednu anegdotu sa letovanja kada je popio koju više, te ispraznio džepove zbog numere svog kolege.  

ATAImages/ A.A.
Džej Ramadanovski

- Pesma koju sam ja naručivao i koja me je najviše i koštala jeste pesma Rođe Raičevića „Jedno si ti drugo sam ja“. Bio sam jednom na moru, tada je bila ona velika inflacija, poneo sam par hiljada maraka na more, promenio sam samo jedan deo para, to je tada bila ozbiljna lova. Naravno da sam se ušikao, ulazim u lokal sa jednim prijateljem i počinje ta pesma. Kako sam popio, promašim džep i sve pare koje sam imao bacim na muziku. Pijatelj mi kaže da pokupim to, nisam hteo, nema šanse to je maler - rekao je pokojni pevač u jednoj emisiji.

Podsetimo, Džej je preminuo nedelju, 6. decembra 2020. godine, a mnogi su njegovu pesmu “Nedelja” povezivali sa danom njegove smrti. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana uz 50 violina sa pomenutom pesmom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike