Vojaž se povlači sa scene! Reper doneo konačnu odluku: Posvećujem se drugim stvarima

07.03.2023

19:33

0

Još ranije, on je najavio da sa 25 želi u penziju da ide

Vojaž se povlači sa scene! Reper doneo konačnu odluku: Posvećujem se drugim stvarima
Mihajlo Veruović Vojaž - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Reper Mihajlo Veruović Vojaž jedan je od najplaćenijih izvođača mlađe generacije, a svaka njegova numera završi u trendingu na Jutjub kanalu

Uprkos svemu tome, Vojaž razmišlja da napravi pauzu u karijeri da se barem na određeno vreme povuče sa javne scene. Svoje razmišljanje je i podelio sa fanovima putem lajv uključenja na Tik Toku. 

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Mihajlo Veruović Vojaž

- Oni nastupaju 5-6 puta godišnje i zarade više od nas koji to radimo svaki vikend, suludo je. Mislim da ću prestati da nastupam neko vreme. Posvećujem se drugim stvarima - rekao je Vojaž, a sada samo ostaje da sačekamo reakciju njegovih fanova, koji sigurno ovo neće podržati. 

Podsetimo, Vojaž je u intervjuu za 24sedam istakao da bi voleo da se kao mlad ostvari u ulozi oca, te da će u narednih nekoliko godina raditi punom parom, a sa 25 otići u penziju. 

24sedam/Katarina Mihajlović
Mihajlo Veruović Vojaž

- Imam 21 godinu, ja ako sve uradim kako sam planirao, ja sam do 25. godine u penziji. Planiram da budem mlad ćale. Od 25. godine planiram da živim sa svojom porodicom i da ću do tada imati već pasivan način prihoda. Neću morati ništa da radim i moći ću da budem sa svojom porodicom i to mi je glavni cilj u životu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike