Sani Armani o životu u Holivudu! Objasnila što je u stvari otišla, a onda i šta sad radi: Glamur tek na kraju dolazi!

07.03.2023

08:31

0

Glamur, kaže, dolazi tek na kraju, posle mnogo truda i ulaganja

Sani Armani o životu u Holivudu! Objasnila što je u stvari otišla, a onda i šta sad radi: Glamur tek na kraju dolazi!
Sandra Drašković - Copyright Instagram screenshot / sandraskovic

Proslavljena voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, otišla je u Los Anđeles da živi i radi. Nedavno, započela je producentsku karijeru i objašnjava kako se „tek vremenom spoznaje sjaj Holivuda". S druge strane, kao žena koju su svojevremeno povezivali s raznim imenima s javne scene, dotakla se i te sfere života pa otkrila kako su pojedincima bile potrebne i godine da joj priđu i priznaju joj kakva osećanja gaje prema njoj ili je to, bar  nekada, tako bilo.

- Zanimljivo je da su mi neki muškarci s javne scene, bilo sportisti, pevači ili političari, posle mnogo godina priznali da sam im se uvek dopadala, što mi svakako imponuje. Što se tiče udvarača, uvek postoji neko ko se trudi, međutim, iskrena da budem, izbegavala sam emotivne odnose s ljudima iz mog radnog okruženja - kazala je Sandra, pa nastavila:

- Verujem da publika misli da se u emotivnom životu poznatih ličnosti uvek dešava nešto spektakularno. Međutim, iako to ponekad i jeste slučaj, ovom prilikom zaista nemam ništa atraktivno da podelim, mada bih volela. Verujem u ljubav, možda ne više u onu na prvi pogled i trenutno mi je karijera u prvom planu. Ali da ne otkrivam previše, reći ću svaki je pravi u svoje vreme i možda će doći i vreme za novi brak - nasmejala se bila, pa pobrojala i šta mora da ima njen gospodin savršeni.

- Zvuči kao kliše, ali neki standard bi bio da ima kućno vaspitanje, manire, šarm, duhovitost, hrabrost i kuću na moru - izjavila je, pa se onda osvrnula na svoj „novi život" koji joj je doneo i razna značajna poznanstva.

 

 

Ipak, goste koji su u Srbiji na nju ostavili najjači utisak nikako ne zaboravlja.

- Najviše sam volela kada ugostim neke od ljudi koje smatram živim legendama, kao što su Dule Savić, Bajaga - rekla je nekadašnja voditeljka, pa dodala kako sada u Holivudu radi sve u šesnaest sa namerom da ostvari svoj američki san.

- Još ne mogu da kažem da sam ostvarila američki san. Za svakog imigranta postoji mnogo prepreka da bi uopšte došli na neku poziciju. S te pozicije sada nastojim da ostvarim snove, pa i američki. U Ameriku sam otišla tako što sam dobila ponudu od jednog reditelja za rad na njegovoj seriji. Posao producenta nije lak ni u jednoj zemlji na svetu, pa ni u najvećoj industriji zabave Holivudu. Glamur dolazi na kraju, uglavnom na crvenom tepihu, ali uz mnogo prethodnog truda i rada - naglasila je Sandra za „Republiku" i otkrila da se velika holivudska imena koja gledamo na malim ekranima nikada ne ponašaju kao zvezde, već kao obični ljudi.

- Ovde su zvezde u različitim kapacitetima, glumci, pevači, ali i pisci, producenti... Kada živite u Los Anđelesu, razne zvezde možete sresti skoro svaki dan. Veoma su pristojni i neupadljivi. Što se tiče saradnje, pošto je serija na kojoj radim trenutno u fazi razvijanja, u ovom momentu radim s veoma poznatim holivudskim producentima i piscima iz čije su kuće nastali filmovi „Džumandži", serija „Svat" i tako dalje.

Draškovićeva je, inače, javnosti postala poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović za pesmu „Crveno" i tako se izdvojila u moru drugih manekenki.

- Verovali ili ne, to je bilo pre 20 godina. Na poziv Dejana Milićevića bila sam angažovana za snimanje tog spota iako je, prvenstveno, koliko se sećam, trebalo da učestvujem u spotu za pesmu „Neodoljiv, neumoljiv". Ceca je super opuštena i zabavna, ali takođe i veliki profesionalac. Poznato je da su snimanja iscrpljujuća, međutim, osim nas ostalih koji smo učestvovali, i ona je bila veoma strpljiva i odgovorna. Ta vremena mog modelinga su mi ostala u divnom sećanju - priseća se ona, koja iz braka s fudbalerom Nikolom Lazetićem ima sina Luku, koji je s njom napustio Srbiju.

 

 

- Luka je završio srednju školu u Los Anđelesu i njegovo celo iskustvo je bilo odlično jer je poznato da se mladi uvek lakše prilagodavaju - ponosna je ona, prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike