Dragana Kosjerina uživa na moru sa verenikom: Svi zanemeli kad su videli koliko je zgodan (FOTO)

01.08.2022

08:50

1

Autor: Marija Mitić

Fanovi su na Instagramu obasuli par komplimentima

Dragana Kosjerina uživa na moru sa verenikom: Svi zanemeli kad su videli koliko je zgodan (FOTO)
dragana - Copyright Printscreen Instagram/dragana.kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina beg od gradske vreve pronašla je na primorju, odakle redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, na kojima izgleda i više nego zanosno.

Ona je otputovala na letovanje sa svojim verenikom, Bojanom Perduvom, a nakon što je objavila zajedničke fotografije sa njim, što ne čini često, fanovi su ih obasuli komplimentima.

"Kakav par, filmski", "Ajoj, kako ste samo zgodni", "Prelepi ste", samo su neki od komentara.

Osim toga, mnogi su pohvalili i izgled novopečenih supružnika, budući da su oboje vrlo atraktivni. U komentarima su Draganini pratioci mahom hvalili Bojana, sa kojim nije često objavljivala fotografije.

 

 

Podsetimo, dugo se već šuška da će lepa voditeljka uskoro stati na "ludi kamen" sa svojim verenikom Bojanom.

– Oboje svadbu zamišljamo kao veliku žurku na kojoj ćemo okupiti porodicu i prijatelje. Kod mene taj dan nema veze sa venčanicom, šminkom i frizurom – takve transformacije doživljavam svakog dana na poslu. Suštinu vidim u prilici da takav trenutak podelim sa svim dragim ljudima - govorila je Dragana ranije i nastavila:

 

 

- Pandemija jeste prolongirala naše planove, ali to ne remeti naš odnos. Gde ima ljubavi i razumevanja, bračni status je formalnost - rekla je ona za Gloriju i dodala:

- Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji bez kojih ne želi da upriliči venčanje. Sačekaćemo momenat kada ćemo moći bezbedno svi da se okupimo i uživamo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike