Svi hvale zgodnog verenika Dragane Kosjerine, a evo čime se on bavi (FOTO)

01.11.2021

12:15

0

Autor: Marija Mitić

Lepa voditeljka danas je dragom javno čestitala rođendan

Svi hvale zgodnog verenika Dragane Kosjerine, a evo čime se on bavi  (FOTO)
kosjerina ata - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od najpoželjnijih dama sa naše javne scene. Iako bi mnogi hteli da je osvoje, njeno srce već od pre nekoliko godina pripada mladom stomatologu iz Beograda, čiji je identitet voditeljka do nedavno čuvala u strogoj tajnosti.

Naime, reč je o mladom doktoru odnosno stomatologu Bojanu Perduovu, koji radi na relaciji Beograd - Portugal. Kako je njemu danas rođendan, Dragana je na Instagramu podelila njihovu zajedničku sliku pa mu i na ovaj način uputila čestitke.

- Srećan rođendan, Bo - napisala je Dragana uz njihovu sliku sa letovanja.

 

 

Ono što mnogi nisu znali, i voditeljka je završila upravo stomatološki fakultet, pa ju je sa Bojanom spojila upravo ova ljubav, o čemu je Dragana jednom javno govorila.

- Odmah smo shvatili da imamo mnogo tema za razgovor, između ostalog to i jeste bila stomatologija, ali ne priča se u našoj kući mnogo o tome. Čuvamo te poslovne teme za poslovni prostor, dok kod kuće imamo različite teme za razgovor, mnogo sličnih interesovanja, oboje volimo da putujemo - rekla je Dragana jednom prilikom i dodala:

 

 

- Doduše, sada je takva situacija da ne možemo, ali pravimo planove. Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti,  to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - rekla je ona ranije za Blic.

Dragana i Bojan su se verili pre dve godine, a venčanje su bili zakazali za prošlu godinu, međutim, morali su da ga odlože zbog epidemije.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak sa dinamikom situacije - rekla je Dragana Kosjerina.

 

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike