Da li će Milica pobesneti: Anina verzija pesme "Provereno" osvanula na poznatoj muzičkoj platformi, skandalu se ne nazire kraj!

10.07.2022

15:10

1

Demo verziju Nikolićeve sada možete čuti i na ovom mestu

Da li će Milica pobesneti: Anina verzija pesme "Provereno" osvanula  na poznatoj muzičkoj platformi, skandalu se ne nazire kraj!
Milica Pavlović i Ana Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Afera "Provereno" u kojoj su glavni akteri Milica Pavlović i Ana Nikolić sada dobija nove okvire. Iako su mnogi mislili da se situacija stišala i da će se problem rešiti, sada je nastao novi - verzija Nikolićeve se pojavila na Dizeru, muzičkoj platformi za slušanje i preuzimanje muzike.

Snimak je već postojao na Jutjubu, ali se svi novi koje fanovi Nikolićeve objavljuju ubrzo brišu zbog kršenja autorskih i izvođačkih prava.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

Ipak, prva verzija pesme našla je put, a mnogi komentarišu da iza toga stoji Nikolićeva.

"Da li je moguće da je objavila pesmu na Dizeru?", "Aman ženo, ostavi devojci njenu pesmu", "Ana kraljica, rešila je da preuzme", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Ana i Milica se još uvek nisu oglašavale ovim povodom.

Podsetimo, Milica je na svom novom albumu objavila pesmu "Provereno",  onda je osvanuo i demo snimak koji je otpevala Ana Nikolić. I tu ništa ne bi bilo strašno da Ana nije počela svoju verziju da izvodi na nastupima, zbog čega je Pavlovićeva pobesnela.

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović, Ana Nikolić

Ona je izjavila da će podneti tužbu, a kako je 24sedam pisao, ta tužba se nalazi u advokatskoj kancelariji, a nije poznato da li je već završila u Tužilaštvu. Međutim, u ovom slučaju Milica neće podneti tužbu samo protiv Ane, već protiv više lica, o čemu možete više pročitati OVDE.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike