Milica Pavlović predaje tužbu protiv Ane Nikolić, ali ne tuži samo nju! Može da dobije odštetu od nekoliko stotina hiljada evra!

30.06.2022

12:55

1

Koleginice će se uskoro sresti na sudu gde će Nikolićeva morati da se brani zbog krađe pesme "Provereno"

Milica Pavlović predaje tužbu protiv Ane Nikolić, ali ne tuži samo nju! Može da dobije odštetu od nekoliko stotina hiljada evra!
Ana Nikolić i Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević/Antonio Ahel

Afera "Provereno" u kojoj su glavni akteri Milica Pavlović i Ana Nikolić će, po svemu sudeći, epilog dobiti na sudu, kao što je i ranije najavljeno. 

Milica je izjavila da radi na tome da preda tužbu, a 24sedam je istraživao ko će u nju sve biti uključen. Kako saznajemo od izvora bliskog Pavlovićevoj, nije Ana jedina koja će se naći sa njom na sudu.

Tužba se još uvek nalazi u advokatskoj kancelariji i nije zvanično podneta Tužilaštvu, ali se očekuje da se to desi svakog trenutka. Međutim, pored Ane, tužba će biti usmerena na više lica, počev od osobe koja je nelegalno postavila demo snimak pesme "Provereno" na socijalnu platformu Jutjub. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

Kako dalje navodi naš izvor, Milica će podneti tužbu protiv svih lica umešanih u ovu aferu iz razloga što to šteti njenom poslu. U krajnjem slučaju, ukoliko bi Ana počela da izvodi Miličnu verziju, Pavlovićeva može sudski da joj zabrani. Takođe, tužbe mogu da podnesu i sami autori pesme "Provereno", a to su Dragan Brajović Braja i Dejan Kostić.

Autori pesme su ti koji skidaju svaku verziju ove numere, koja nije zvanična, a kako je Braja već ranije izjavio, on i njegov tim su skinuli do sada više od 30 objava pesme. Međutim, kako saznajemo, ostao je samo još jedan kanal na kom se nalazi ceo demo snimak.

To je zapravo kanal na kom je postavljena cela verzija pesme, ali trenutno nije moguće da se sa njega numera skine.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Milica Pavlović

Kada je u pitanju odšteta koju Milica može da dobije, kako navodi naš izvor, ona varira. Naime, ukoliko bi se u obzir uzelo da Ana Nikolić dobija više angažmana (nastupa), te profitira izvodeći svoju verziju pesme, a Milica s druge strane da gubi poslovne ponude zbog toga, ona može da dobije mnogo veću odštetu. Cifru koju Pavlovićeva može da dobije ide i do 200.000 evra.

Pozvali smo Braju kako bismo saznali da li će se pridružiti Pavlovićevoj na sudu u borbi za autorska prava, s obzirom na to da sa Anom nema ugovor o autorskom delu, ali nije odgovarao na naše poruke, dok je Milica kratko poručila za 24sedam da će se na sudu nastaviti dalja priča.

Ana Nikolić takođe nije odgovarala na naše pozive do objavljivanja teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike