Milica Todorović progovorila o odnosu sa Petrom Strugarom, njena majka se rasplakala

05.03.2023

18:09

0

Pevačica priznala da joj je porodica jako falila

Milica Todorović progovorila o odnosu sa Petrom Strugarom, njena majka se rasplakala
Milica Todorović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Milica Todorović je pre izvesnog vremena bila u kratkoj vezi sa Petrom Strugarom, a kao što je poznato, to se nije završilo slavno.

Posle dužeg vremena otkrila je u kakvom je odnosu sa njim i šta misli o njemu.

- Nemam ništa protiv konja i Pere Strugara, on je super dečko. Patim posle raskida, plačem, zovem prijatelje, mamu... To brzo prođe. Teško mi padaju rastanci i odvajanja, to me prodrma - ispričala je pevačica, pa progovorila o roditeljima, a njena majka se rasplakala:

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Todorović

- Zato se sada ne odvajam od mame, jer sam mlada otišla od kuće. Sa tatom sam na video pozivu. Što više vremena gledam da provodim sa njima, život je kratak. Mama mi se rasplakala, sad ćemo i mi da se rasplačemo - ispričala je Milica Todorović u "Premijera - Vikend specijalu".

Podsetimo, Milica je pobedila u drugoj sezoni "Zvezda Granda", a tada je samo želela da peva. Sada su joj se prioriteti promenili.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Todorović

- Ja sam pobedila sa 14 i po godina, nepunih 15. Kad sam ušla u ovu zgradu na snimanja Zvezda Granda želela sam samo da pevam. Ja sam pre bila stidljiva, a sad ne možete da me zaustavite. Volim i balade, volim i brže pesme. Sad bih snimala nešto brzo, bržeg ritma - rekla je Milica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike