Njega je Konstrakta savetovala: Luke Black je popularniji u Kini nego ovde, a ako večeras pobedi vrištaće i zvaće tatu (VIDEO)

01.03.2023

21:09

0

Nada se pobedi sa pesmom "Samo mi se spava"

Njega je Konstrakta savetovala: Luke Black je popularniji u Kini nego ovde, a ako večeras pobedi vrištaće i zvaće tatu (VIDEO)
Luke Black - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Večeras se održava prvo polufinale Pesme za Evroviziju, a na publiku je utisak već ostavio Luke Black.

Mladi muzičar veoma je popularan u Kini, a u svojoj numeri "Samo mi se spava" peva i na engleskom i na srpskom jeziku. Kažu da može da bude ponosan što njegov alternativni zvuk podseća na takozvani anksiozni pop, po čemu je najpoznatija Bili Ajliš.

RTS prinscreen
Luke Black

Pred medijma je večeras otkrio utiske o festivalu, te poručio da je imao susret sa Konstraktom.

RTS printscreen
Konstrakta

- Ona mi je dala savet da se opustim i da se igram na sceni. Prvo što ću uraditi ako prođem na Evroviziji počeću da plačem i zvaću tatu. Nisam ovde hteo da gradim karijeru jer sam mnogo poznatiji u Kini, a želeo sam da snimam pesme na engleskom jeziku, a ne na našem - istakao je Luke.

Sve o njegovoj zanimljivoj biografiji, možete pročitati na linku OVDE, i otkriti zašto šeta jastoga ulicom, kako mu je pomogla Zemlja gruva...

ATAImages/Antonio Ahel
Luke Black

Podsetimo, večeras se održava prvo polufinale "Pesme za Evroviziju '23" kada će publika imati prilike da vidi nastupe za 16 takmičarskih pesama, a u zavisnosti od njihovih glasova, samo osmoro će proći u finale, koje će biti održano u subotu, 4. marta.

 

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike