Influenser se pohvalio kako za dan potroši 1.700 evra, pa izazvao gnev javnosti! Zbog bahaćenja završio na stubu srama (FOTO/VIDEO)

01.03.2023

16:50

0

Mnogi i nastavljaju da se pitaju odakle njemu toliki novac

Influenser se pohvalio kako za dan potroši 1.700 evra, pa izazvao gnev javnosti! Zbog bahaćenja završio na stubu srama (FOTO/VIDEO)
Andreja Andrejić - Copyright Instagram screenshot / styleofandrew

Andreja Andrejić, na društvenim mrežama poznat s profila „styleofandrew", često onlajn deli bojne detalje svoje svakodnevice, savete za lepotu, zdravlje... Budući je lekar, pored medicine mu je moda velika strast, a na svojim onlajn profilima „pokrio" je i kozmetiku, te s vremena na vreme daje čak i recepte za isvesne preparate, na primer, za bolju kosu i njen brži rast.

Najnovijim snimcima na TikToku, međutim, izazvao je gnev javnosti pohvalivši se papreno skupim odlaskom za Beč. Za samo jedan dan gotovo kao od šale iskeširao je 1.700 evra, što većina ljudi njegovih godina nije u mogućnosti da uradi.

Na gorivo je dao 170 evra, još okvirno toliko za parking, pa za pet noćenja u prestižnom hotelu oko 1.200, odlazak na nastup pevačice Jelene Karleuše izašao ga je, kaže, 150 - nabrajao je on, a kada je podelio i šta je na sve to još pazario, pojedincima nije bilo dobro.

 

 

Zbog, prema komentarima, „bahaćenja", završio je na stubu srama. Zamerke su pozitivne poruke u potpunosti bacile u senku.

„Odakle tebi para?", „Simboličnih 610 dolara?! Je l' se ti drogiraš?", pisalo se skoro i bez prestanka, a bilo je i onih koji su ga „počastili" i prilično jakim uvredama od šoka zbog vrtoglavih cifara.

Influenser se na iste, međutim, uopšte nije osvrtao.

 

@styleofandrew Da li smo za jedan ne baš tako MINI HAUL? 🤔 IG: @styleofandrew #styleofandrew ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike