„Malo mi je to snobovski": Srpskom influenseru pratioci skupljaju novac za stan, a sada se oglasile njegove kolege

13.04.2022

11:45

2

Njegov potez je izazvao i oprečne komentare, zbog kojih je morao da se pravda da „on tu ništa nije tražio"

„Malo mi je to snobovski": Srpskom influenseru pratioci skupljaju novac za stan, a sada se oglasile njegove kolege
Veseleen - Copyright 24sedam/Ivan Mitić Printscreen "Ami G" ATAImages/Antonio Ahel

Influenser Vladimir Zvekić poznatiji kao Veselin je prihvatio ideju svojih fanova da otvori namenski račun kako bi sebi kupio stan. On je na taj način pozvao svoje pratioce da mu uplate po evro, kako bi tim novcem rešio svoje stambeno pitanje. 

Veselin je, inače, tražeći stan za svog prijatelja naleteo na onaj kakav bi baš njemu odgovarao, a za taj poduhvat je dobio podršku svoje armije obožavatelja.

 

Na društvenim mrežama, on ima 328.000 pratilaca, a odaziv onih koji žele da mu pomognu je i te kako veliki. Međutim, u jednom trenutku, njegov gest je izazvao i oprečne komentare, zbog kojih je morao da se pravda da „on tu ništa nije tražio".

Ovim povodom ekipa 24sedam je kontaktirala poznate influensere i jutjubere kako bi saznala njihov stav o ovome. 

- Lično, nemam ništa protiv toga, ali znam kakvu reakciju će kod drugih da izazove. Ne osuđujem naravno. S obzirom na to što jeste, da je socijalno ugrožen, mogao bih da razumem taj postupak, ali ovako... Podržavam, dao bih ja, nije bitno, ali mi je to malo snobovski. Mislim da na taj način kvari ugled ne samo sebi, nego svima nama koji se tim poslom bavimo. Mada, mi sebe i ne nazivamo influenserima nego komičarima. Znam Veselina, on je super momak, ali ovo je moje mišljenje - rekao nam je Nikola iz Kruševac Geta i istakao da on ipak ne bi otvorio namenski račun na inicijativu fanova, kao njegov kolega.

24sedam/Ivan Mitić
Kruševac Geto

- Ne bih se složio sa tim. Opet kažem, podržavam priču, ali imam trista obaveza, snimamo seriju, turneje, stvarno se time sada ne bih bavio. 

Sa druge strane, Andrija Jo kaže da nije blizak sa Veselinom, te da svako svojom karijerom i životom upravlja kako najbolje zna i ume.

- Da sam to hteo, ja bih to i uradio do sad. Svako radi ono što misli da treba i što hoće. On nije ni prvi ni poslednji koji će uraditi tako nešto - ističe Andrija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)

Na pitanje da li podržava ovaj potez kolege, odgovorio je:

- Nemam šta ga da podržavam, niti ne podržavam. Ne družimo se mi privatno da bih ja njega podržavao.

Što se tiče budućnosti, ne zatvara vrata ovoj opciji.

- Ja nemam takav račun. Nikad ne reci nikad. Šalim se, za sada stvarno nema potrebe - kazao je jutjuber za naš portal. 

Podsetimo, Veselin je u ispovesti za domaće medije objasnio kako je bio pozitivno iznenađen odazivom fanova na inicijativu koju su i sami pokrenuli. Uz detalje iz svoje tužne prošlosti, naglasio je i kako brojni influenseri pribegavaju ovakvoj vrsti zarade. Svakako za stan, koji je pikirao moraće da se pozabavi kreditom, bez obzira na pomoć koju su pratioci voljni da mu pruže. 

Do sada, Veselin nije zarađivao na ovaj način. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike