„Prođe lepo, a kamoli ružno!" Ceca o bivšim prijateljstvima i razočaranjima: Kad shvatiš da si gubio vreme, to je najgore!

17.02.2023

21:03

0

Pevačica naglašava kako je i sama bila povređena, ali da je svakako zadržala pozitivan pogled na svet

„Prođe lepo, a kamoli ružno!" Ceca o bivšim prijateljstvima i razočaranjima: Kad shvatiš da si gubio vreme, to je najgore!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović često napominje koliko je vezana za svoje pijatelje, te i spremna da za njih učini sve što može, kao i oni za nju.

Međutim, nisu joj baš svi ovakvi odnosi potrajali. Govoreći o lažnim prijateljstvima, onima koji su imali „rok trajanja" u okviru najnovije epizode dokumentarno-igranog serijala „Ceca show" koji se prikazuje na televiziji „Blic", pevačica je objasnila kako se svima dogodi da loše procene, pa je tako i njoj. Zbog takvih situacija je i propatila, ali je svakako zadržala pozitivan pogled na svet. 

Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Ceca show", Blic TV
 

Čak i onima s kojima više nije u kontaktu iz ovih ili onih razloga, naglašava, želi sve najbolje i uprkos razočaranju koje ju je snašlo. 

„U svakom žitu ima kukolja!"

- Što se tiče prijateljstva, svakome se u životu desi da pogrešno proceni ili da im se raziđu putevi. Ja nisam svađalica po prirodi, negujem svoja prijateljstva. Ali, u svakom žitu ima kukolja, tako da se i meni dešavalo da se razočaram u neke ljude. Bogu hvala, nisu u velikom broju. Kada si emotivno uključen, normalno da ćeš biti povređen. Smatram da sve što se dogodi, sve što se rasturi da je trebalo tako da se desi. Ne treba žaliti. Svako ko mi nije iskren prijatelj, treba da ode od mene - izjavila je pevačica, pa dodala kako se uvek trudi da na stvari gleda s pozitivne strane. 

„U meni nema mržnje!"

- Budem tužna sedam dana, dok odbolujem, onda im poželim svu sreću u životu. U meni nema mržnje, ne posedujem to kao biće. Gledam život sa pozitivne strane. Najgore je kad te sve prođe i kad shvatiš da si gubio vreme na nešto što ima vek trajanja i doživelo je ono najgore, prolaznost. Tad shvatiš da si trošio energiju, davao sebe... Iz ovog ugla, kad racionalno razmišljam shvatam da je to sve bilo bez veze i bespotrebno. I lepo i ružno prođe - zaključila je Ceca

Sa svojim pravim, dugogodišnjim prijateljima uglavnom voli da provodi vreme daleko od reflektora, opuštenije obučena, na nekoj večeri. Na jednoj takvoj, u okviru najnovije epizode pomenutog šoua, pevačica je drage volje evocirala uspomene sa starih koncerata, kada je nosila drugačiju frizuru, šminku, ali se isto kao što ume i danas - družila i pevala sa publikom uglas, po čitavo veče. 

- Nisam neko ko ima instant prijateljstva... Meni moji prijatelji baš pokazuju ljubav i ja se zaista trudim da oni moju osete - rekla je Ceca. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike