Jovana Jeremić usred emisije završila u suzama zbog bivše svekrve: Ja sam joj to obećala!

13.02.2023

21:10

1

Kada ona nije bila dobro, voditeljki je to izuzetno teško palo

Jovana Jeremić usred emisije završila u suzama zbog bivše svekrve: Ja sam joj to obećala!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Jovana Jeremić zaplakala je pred kamerama jedne emisije govoreći o nekadašnjoj svekrvi. Za nju je, kaže, izuzetno vezana i veoma joj je teško palo kada joj nije bilo dobro.

Takođe, dala joj je obećanje da će uvek biti tu za njenog sina Vojislava Miloševića, s kojim je Jovana u braku dobila ćerku Leu.

- Majčinski instinkt mi se „upalio" kada moja svekrva nije bila dobro. Ja sam to loše podnela, jer sam strašno vezana za svoju svekrvu. Čuvala mi je dete kada niko nije. Jako mi je teško da pričam o tome... Ja sam njoj dala obećanje da ću uvek biti tu za Voju - otvorila je dušu Jeremićeva, pa zaplakala u „Pulsu Srbije".

Tokom iste emisije, ispričala je i kako sada doživljava nekadašnjeg muža.

„On me nikada nije izdao!"

- Ja svog prvog muža doživljavam kao sina. Imaće on žena i, daj Bože, oženiće se i imaće i treće dete... Jedina nepromenljiva žena u životu Voje je Jovana Jeremić i svaka žena koja bude sa njim to mora da zna i da poštuje. Zato što Voji da fali dlaka sa glave, obrnula bi ceo svet za njega, da mu pomognem. Mi smo prošli četiri godine i on me nikada nije izdao. Podržavao me je i pružao mi je koliko god je mogao u datom momentu. Bilo ko, ko pokuša da ga dirne, imaće problem sa mnom. Njemu kada nešto fali, ja se razbolim, ali mu učinim šta god treba - objasnila je ona, pa zaključila rečima:

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević, Amir Hamzagic/ATAImages
 

- Meni je Vojin bio drug. Meni su se sve velike ljubavi desile iz prijateljstva. Ovo je najiskreniji intervju koji sasm dala. Ja ne mogu da vodim ljubav, ako ne osetim da je to nešto pravo i da on mene kapira po nekim drugim osnovama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike