„Dogura do četvrte godine, pa ćao!" Ljubavni život Milice Todorović: Imam samo jedan emotivni promašaj!

03.07.2022

12:20

0

S bivšima je ostala u korektnim odnosima, ali napominje da se to „tek desilo" i da „ne postoji recept za tako nešto"

„Dogura do četvrte godine, pa ćao!" Ljubavni život Milice Todorović: Imam samo jedan emotivni promašaj!
Milica Todorović - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Todorović retko koga ostavlja ravnodušnim, pa je njen ljubavni život često umeo da intrigira javnost. Da li je zauzeta ili slobodna - brojni su bili oni koji bi se pitali, dok ona u stvari nikada nije krila ukoliko postoji neko ko je čini srećnom.

Mahom su joj se dešavale višegodišnje veze, pa je tako došla do zaključka da joj je „četiri mera". Čak i njen otac je umeo da kaže, otkrila je jednom, kako „uvek dogura do četiri godine, pa se onda s momkom rastane".

Milica i Nenad

Njena prva velika ljubav (a da je javnost za nju zala) još iz mlađih dana bio je pevač Nenad Jovanović, s kojim se zajedno takmičila u „Zvezdama Granda".

- Nenad se oženio. Mi smo bili mladi tada i drago mi je što smo ostali u dobrim odnosima. Živela sam kod njih, njegova mama me je čuvala kao svoje dete. Nešina sestra mi je jedna od najboljih drugarica - rekla je jednom prilikom pevačica, prenosi „Blic".

Printscreen Instagram/Grand Magazin
 

Milica i Rade

Sledeći joj je dečko bio Rade Kovačević, brat pevača Saše Kovačevića. Ona i o njemu, takođe, ima mnogo lepih reči da kaže.

 

 

- Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: „Ti, sine, doguraš do četiri i ćao". Rade je predivan dečko, dobrodušan, kao i njegova porodica. Ne postoji plan kako da ostaneš s nekim u dobrim odnosima posle raskida, jednostavno se tako desi - smatra Todorovićeva, koja se tada bila kratko osvrnula i na svoju dugogodišnju romansu s koreografom Milošem Paunovićem.

Milica i Miloš

S njim je, pak, provela skoro pet godina u ljubavi. Onda kada su svi počeli da sumnjaju da će „stati i na ludi kamen", njih dvoje su se rastali.

- Svakako da je veza sa Milošem uticala i na to da profesionalno napredujem. Učio me je plesu, glumi, svašta se od njega može naučiti - rekla je svojevremeno ona za domaće medije.

Printscreen ,,Paparaco lov"
 

Milica i Petar

Poslednji izabranik za kog je javnost čula bio je glumac Petar Strugar. Par je pet meseci bio zajedno. U vezu su uplovili krajem 2019, a Milica „sve to smatra svojom jedinom emotivnom greškom".

,,Amidži šou" Printscreen Youtube
 

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni promašaj koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - izjavila je bila Milica.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike