Francuskinja favorit za pobednika na Evroviziji? "Ona više nikada neće biti ista devojka"

23.02.2023

10:22

1

La Zara je pobedila s numerom "Evidemment"

Francuskinja favorit za pobednika na Evroviziji? "Ona više nikada neće biti ista devojka"
Predstavnica Francuske na Evroviziji: La Zara - Copyright Profimedia

Evrovizija će se ove godine održati od 9. do 13. maja, a predstavnica Francuske, La Zara, već je na mnoge ostavila utisak, te je trenutno favorit.

Pevačica će se publici u Liverpulu predstaviti pesmom "Evidemment", u prevodu "Očito", te se dvadesetpetogodišnja pevačica brzinom svetlosti popela već na 11. mesto na kladionicama otkako je odnela pobedu u Francuskoj.

Ni reakcije na nastup i numeru La Zare nisu izostale ni na društvenim mrežama, pa joj široka javnost predviđa pobedu na Evroviziji.

O svojoj pesmi je imala što šta da kaže, pa je opisala kao univerzalnu ljubavnu himnu, koju svi mogu da pevaju. "Evidemment", objasnila je La Zara, govori govori o bivšem dečku s kojim je bila u toksičnoj vezi, ali i o raskidu koji ju je napravio boljom i jačom osobom.

- Ona više nikada neće biti ista, devojka od pre - govori jedan od njenih stihova pesme.

Pravo ime La Zari je Fatima Zahra Hafdi i ima kanadsko-marokansko poreklo. Proslavila se 2016, kada je s francuskim reperom Nirom izbacila singl "Printemps Blanc". Prošle godine je postigla i ogroman uspeh s pesmom "Tu t'en iras", koja na Jutjubu broji više od 19 miliona pregleda.

Da bi Francuskoj značila pobeda, podseća činjenica da su poslednji put trijumfovali 1977. godine. Inače su na ovom muzičkom takmičenju pet puta odneli pobedu. 

Podsetimo, u Srbiji će se održati Pesma za Evroviziju od 1-4. marta, gde će se 32 učesnika boriti za odlazak u Liverpul.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike