Za ovo je kriv budući zet, ali Ceca tu ne može ništa! Ražnatovićeva o Anastasiji i Gudelju: Brak sačinjava porodicu

21.02.2023

09:03

0

Ona je otkrila šta misli o Nemanji

Za ovo je kriv budući zet, ali Ceca tu ne može ništa! Ražnatovićeva o Anastasiji i Gudelju: Brak sačinjava porodicu
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović naširoko je ispričala šta misli o dečku njene ćerke Anastasije, Nemanji Gudelju, s kojim je trenutno u Španiji. 

Da li joj se dopada, šta misli o njihovom mogućem braku i da li joj ćerka nedostaje otkako je srećno zaljubljena, Ceca je potpuno iskreno rekla kako stoje stvari, jer joj ponešto i smeta.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše - poručila je Ceca.

Koliko smatra da je papir bitan za vezu, pevačica tvrdi da bi volela Anastasiju da vidi u srećnom braku.

- Znam da danas papir mnogima nije važan, ali smatram da je bitno biti u braku, kako bi se supružnici i njihova deca isto prezivali. To, između ostalog, sačinjava jednu porodicu. Zbog dece je bolje biti u braku. Ali svako ima pravo na svoje izbore - smatra ona.

I dok je Anastasija u Španiji, gde sređuje dokumente za stalni boravak u toj zemlji, Veljko uživa u Titelu, gde je pronašao svoj mir. Ražnatovićka priznaje da zbog malog Željka mora da pristane na neke stvari iako joj nisu omiljene.

- Nisam ljubitelj zimskih čarolija, na skije nikada nisam ni stala. Ipak, sada sam zbog unuka sela na klisko i vukla gumu po snegu. Ništa mi nije teško. Ne mogu sebe da prepoznam - nasmejala se ona, pa dodala:

Printscreen ,,Ceca show", Blic TV
Ceca sa unukom Željkom

- Kada sam pitala Željka da idemo na Kopaonik, rekao mi je: "Može, ali Ceco, vodi me i na Maldive!". Nasmejala sam se i kazala mu: "Ljubi te tvoja Ceca, znaš ti šta valja" - otkriva pevačica, a zatim je pomenula i sina:

- On ne voli grad i gužvu, draža su mu mirnija mesta. Obožava prirodu i sport. Po ceo dan trenira i vozi kvad. Srećan je, a to mi je najbitnije - zaključuje Ceca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike