„Ma, svako je lud na svoj način!" Ceca o žiriju „Zvezda Granda": Naravno da imamo sukobe mišljenja!

17.02.2023

21:30

0

Iako možda delovali kao rogovi u vreći, pevačica tvrdi - da je atmosfera fenomenalna

„Ma, svako je lud na svoj način!" Ceca o žiriju „Zvezda Granda": Naravno da imamo sukobe mišljenja!
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show", Blic TV

U novoj sezoni „Zvezda Granda" najviše kandidata pripalo je Mariji Šerifović i Ceci Ražnatović. U okviru „Ceca show-a", dokumentarno-igranog serijala koji se prikazuje na televiziji „Blic", pevačica je otkrila kako stvari sada stoje iza kulisa, kao i u kakvim su zaista odnosima članovi žirija popularnog muzičkog takmičenja. 

Ona objašnjava kako oko učesnika uvek vlada „borba", ali mentori se sasvim dobro slažu, iako to ne izgleda uvek tako. 

- Krenula sam sa 21 kandidatom. Sad, ne bih želela da lupim, ali mislim da sam prošle godine imala 27, 28... To je bio jedan razred... Marija i ja i sada imamo najviše kandidata. Baš je tenzično i napeto. Ali, koliko god mi delovali kao rogovi u vreći, atmosfera je fenomenalna. Normalno je da imamo sukob mišljenja i da se ponekad ne slažemo, ja sam otvorena i kada mi nešto zasmeta ja to kažem, pogotovo ako mi oštete kandidata - rekla je Ceca, pa dodala:

- Možda ponekad budem malo oštrija, ali šta da radim, takva sam i ne mogu da kontrolišem svoje emocije - iskrena je bila ona. 

Po pitanju najduhovitijeg člana žirija talent-šoua, nije mogla da se odluči baš za jednog. Za njih kao celinu, kaže, da je „svako (pozitivno) lud na svoj način". 

Marija Šerifović i Ceca Ražnatović, Printscreen ,,Ceca show", Blic TV
 

- Ko mi je najzabavniji u žiriju mi se svakodnevno menja. To sve zavisi u kakvom je (ko) raspoloženju taj dan. Svako od njih ima duhovitost u sebi, znanje, ogromno iskustvo i svi imaju velike karijere. Ne mogu da kažem ko mi je najduhovitiji tu, svi su ludi na svoj način. Kad kažem da su ludi, mislim na pozitivan način - zaključila je Ražnatovićka u najnovijoj epizodi „Ceca show-a". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike