Brus Vilis još prepoznaje glas bivše žene! Ovako mu Demi Mur pomaže s demencijom: Otkriveni detalji srceparajuće borbe!

21.02.2023

08:45

0

Ona svaki slobodan trenutak provodi razgovarajući s njim kako uživo, tako i preko telefona

Brus Vilis još prepoznaje glas bivše žene! Ovako mu Demi Mur pomaže s demencijom: Otkriveni detalji srceparajuće borbe!
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Porodica glumca Brusa Vilisa nedavno je u saopštenju za javnost istakla kako mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija. Otad, njegovi fanovi se i sami privikavaju na novonastalu situaciju - da će doći i dan kada se on svoje blistava karijere uopšte neće sećati.

Deca su mu i te kako pogođena svime, pišu dalje strani mediji, a bivša i sadašnja supruga Demi Mur i Ema Heming Vilis udruženim snagama se trude da maksimalno iskoriste svaki trenutak s Brusom.

Demi Mur i Brus Vilis iz srećnijih vremena, Profimedia
 

Na glas Demi on značajno bolje reaguje, navodi dalje tamošnji sajt „Marca" i ona zato svakodnevno vodi razgovore s njim. Izvor je za „Radar onlajn" ispričao kako glumac ulaže ogromne napore da bude svoj kad mu se rodi unuk, kog će mu podariti naslednica Rumor.

- Demi je non-stop u kontaktu s Brusom, kao i s Emom. Svaki slobodan trenutak gleda da provede s njim. Ako ne može da ga obiđe, zove ga telefonom kako bi mogao da joj čuje glas. On nije u mogućnosti mnogo šta da joj kaže, a i nju ne razume preterano, pa tad Ema „uskače". Znaju da on „neće biti tu" zauvek... Svaki im je sekund zato važan - tvrdi insajder za „Radar", pa dodaje kako su njih dve posebno odlučne u ideji da mu pomognu da dočeka i upozna svog unuka ili unuku kako dolikuje.

- S vremena na vreme je onaj stari Brus, ali to kratko traje. Čini se kao da im izmiče i to im slama srca. Njegovoj starijoj deci već užasno nedostaje - zaključio je.

Stara fotografija Demi Mur i Brusa Vilisa, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike