Sloboda Mićalović ćerkama uputila emotivnu poruku za 13. rođendan: Poslužila se ovom pesmom na dan rođenja svojih mezimica (FOTO)

29.01.2023

13:30

0

Sa Vojinom Ćetkovićem ima lep povod za slavlje

Sloboda Mićalović ćerkama uputila emotivnu poruku za 13. rođendan: Poslužila se ovom pesmom na dan rođenja svojih mezimica (FOTO)
Sloboda Mićalović - Copyright ATAImages/Radule Perišić

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković danas imaju povoda za slavlje. Njihove ćerke bliznakinje Mila i Vera napunile su 13 godina.

Poznata majka je devojčicama i na Instagramu čestitala, uputivši im reči pune lepih emocija iz čuvene pesme Mike Antića.

- Zato leti. Sanjaj. Trči. Stvaraj zoru kad je veče. Nek od tebe život uči da se peni i da teče. Budi takvo neko čudo što ne ume ništa malo, pa kad kreneš – kreni ludo, ustreptalo, radoznalo - napisala je Sloboda, uz njihovu zajedničku fotografiju.

Mićalovićeva zajedno sa suprugom i dalje, očito, koliko god može čuva njihov identitet, kako je fotografija koju je objavila zatamljena.

Svakako, pokrenula je ovime pravu lavinukomentara kako prijatelja, tako i fanova, koji su Mili i Veri takođe poželeli srećan rođendan.

 

 

Podsetimo, Sloboda se pre 13 godina porodila u ranim jutarnjim satima, u Višegradskoj, brujali su tada domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike