Zvezda „Granda" u rodnom Šapcu kupila stan: Zlatnih detalja svuda, čak i u kupatilu, a ime po kom je svi znaju rešila da „baci"!

11.02.2023

18:30

0

Od sada, predstavljaće se samo kao Aleksandra Tadić

Zvezda „Granda" u rodnom Šapcu kupila stan: Zlatnih detalja svuda, čak i u kupatilu, a ime po kom je svi znaju rešila da „baci"!
Aleksandra Tadić Cipka - Copyright Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"

Aleksandra Tadić, koja se pod nadimkom Cipka pre nekoliko godina proslavila u „Zvezdama Granda", uspela je da zaradi dovoljno da sebi obezbedi nekretninu u rodnom Šapcu. Stan koji je pazarila ubrzo je u uredila - „okitila ga je zlatom" kako je stigla, jer joj se takav stil najviše ni dopada.

Cipkin stan u Šapcu, Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"
 

Takođe, gostujući u jednoj emisiji, ispričala je kako rešila da „baci" ime po kom je sada svi već dobro znaju. Naime, Cipka su je prozvali još kad je bila mala, a kako joj „dolaze ozbiljnije godine - Cipki je prošao rok trajanja".

- Ostavila sam taj nadimak iza sebe jer, prosto, stižu neke ozbiljnije godine. Taj nadimak sam dobila u detinjstvu i mislim da mu je prošao rok trajanja i da je dosta Cipke. Predstavljaću se kao Aleksandra Tadić, ali ko me bude oslovljavao sa Cipka, neće mi smetati - kazala je ona u emisiji „Zvezde Granda - Specijal", nakon čega je prikazan snimak iz njenog novog, luks stana.

Čitav je u svetlim nijansama i sa zlatnim detaljima. Šta više, WC šolja joj je zlatna, što je voditelju programa posebno zapalo za oko.

Kod Cipke - zlato i u kupatilu, Printscreen „Zvezde Granda - Specijal"
 

- Zlatno volim najviše - istakla je ona koja se, pak, za potrebe ovog snimanja ipak opredelila za jednu srebrnu odevnu kombinaciju.

Kako izgledaju ostale prostorije u Aleksandrinom stanu, poput kuhinje, spavaće sobe... Pogledajte u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike