Ko je Marina Radosavljević Maki koju je mučki prebio ljubavnik? Pre šest meseci već je prošla pakao

08.08.2022

07:51

0

Njeno učešće u "Zvezdama Granda" obeležile su kritike Jelene Karleuše

Ko je Marina Radosavljević Maki koju je mučki prebio ljubavnik? Pre šest meseci već je prošla pakao
marina radosavljevic - Copyright Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky

U medijima je kao bomba ponovo odjeknula vest da je pevačicu Marinu Maky Radosavljević i nekadašnju učesnicu "Zvezda Granda" pretukao ljubavnik.

Marina se već dugi niz godina bavi pevanjem, a široj javnosti je postala poznata po višestrukom učešću u takmičenju "Zvezde Granda".

Ona se prvi put u javnosti pojavila 2013. godine u pomenutom šou programu, da bi potom u istom učestvovala 2016. a onda i 2020. i 2021. godine.

Uglavnom se predstavljala narodnim pesmama, a često je izvodila numere Ane Bekute, Snežane Đurišić, Lepe Brene i drugih.

 

 

U prošlogodišnjoj sezoni "Zvezda Granda", Marina je ispala iz takmičenja neposredno pred finale, a iste godine je izdala i singl "Plači mala" za Grand produkciju.

U jednoj od emisija iz 2021. godine, Jelena Karleuša se grohotom nasmejala kada je Ana Bekuta konstatovala da bi Marina mogla doći do finala, a onda joj je brutalno poručila:

- Marina, zašto ti nisam dala glas... Uopšte nije problem u tvom pevanju, ali šta devojko sa tobom nije u redu? Zar ti u startu Maky, sa Y, ne zvuči već da nešto nije u redu? Pogledaj kako si se obukla! Imaš li Instagram, pratiš li mene? Pitaj, traži savet i na sve to ove dve pesme! To je šund - vikala je Jelena.

 

 

Podsetimo, Marina je pretučena 4. avgusta u Vrnjačkoj Banji kada je jedva preživela. Pevačicu je pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga, a Marina se oglasila iz bolnice i ispričala detalje napada.

 

 

-  Nisam dobro. Trenutno se nalazim na odeljenju hirurgije u Kraljevu. Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će lekari da me puste kući danas, ali mi je lekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vreme da ostanem u bolnici - jedva je izgovarala Marina, a potom i ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

I krajem februara ove godine pevačica je pretučena ispred lokala u Vrnjačkoj Banji, a tada su joj  prišla dva muškarca, bacili suzavac i počeli mučki da je tuku.

Preko lica su imali hirurške maske, pa tako Marina nije mogla da im vidi lice, a kako je rekla bili su obučeni u široke, crne jakne. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike