"Beba je umrla u meni" Tiktokerka u suzama nakon gubitka sina! Otkrila detalje tragedije: Ići će na obdukciju (VIDEO)

15.02.2023

10:51

1

Teško joj padaju pitanja ljudi i nerado se priseća jezive tragedije

"Beba je umrla u meni" Tiktokerka u suzama nakon gubitka sina! Otkrila detalje tragedije: Ići će na obdukciju (VIDEO)
Marija Mandić - Copyright Instagram printscreen/marijamandic58

Tiktokerka i influenserka Marija Mandić juče je na svom Instagram nalogu podelila tužne vesti nakon gubitka bebe, a njena emotivna poruka rastužila je naciju.

Marija se nakon teškog gubitka bebe oglasila na svom TikToku, gde je otkrila detalje nemilog događaja.

Mlada influenserka otkriva kako je saznala za smrt bebe i priznaje koliko joj je teško da se nosi sa komentarima i pitanjima ljudi. Dodala je da još uvek nije poznat tačan razlog smrti bebe, te da će nešto više o tome znati tek nakon obdukcije.

- U katastrofalnom sam stanju, teško je pa je teško. Sada ću ispirčati sve što imam, što se povlačenja sa društvenih mreža sama ću o tome odlučivati, nemojte to da komentarišete. Hoću da kažem trudnicama da se ne plaše, da ne slušaju tuđe priče. Ja sam imala zakazano CTG 13. a 15. mi je bio termin porođaja. 12. sam bila u selu, sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala i tu noć je bilo sve okej. Ujutru sam došla na CTG, a beba se taj dan nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Dali su mi slatko, misleći da se beba sakrila ali se tada ništa nije desilo - ipočela je Marija.

- Brzo su me odveli kod doktora koji mi je rekao nemam lepe vesti. Verujte mi u tom trenutku ništa mi nije bilo jasno, osećala sam se kao u nekom filmu, počela sam da plačem. Ja sam Mikiju rekla da dođe, reč nisam mogla da kažem od plakanja. Celu moju trudnoću je sve bilo u redu, i sa plodovom vodom. Pretpostavili su da je pupčana vrpca jer nema šta drugo. To je bilo oko 12 popodne, u pola 1 sam dobila prvu tabletu za otvaranje. Posle sam dobila i drugu, posle nekog vremena su mi krenuli bolovi, međutim oko 11,12 krenuli su jači bolovi. Koliko god da mi je teško, još teže mi je da dobijam pitanja "Šta se desilo sa bebom, jesi li se porodila" itd. Uglavnom ukoliko niste shvatili, beba je već umrla u meni, nije bila živa - u bolu je ispričala tiktokerka.

 

@marijam8

hvala puno svima na lepim recima ♬ original sound - Marija Mandic

 

- Odveli su me u salu i dobila sam epidural. Ja sam od te drame imala nizak pritisak, oko pola sedam sam se porodila. Najteže mi je bilo to što da beba neće plakati, a sve okolo bebe plaču, pupčana vrpca jeste bila obmotana dva puta oko vrata i jednom oko tela, međutim ne nešto previše, jer to nije razlog. Zvanični razlog ne znamo, ići će na obdukciju. Opet želim da napomenem svim trudnicama, nemojte da se plašite. Naravno da sam želela da ga vidim, beba je prelepa, imao je dugu crnu kosu, izgledao je kao plišana igračka koja spava. Nažalost nije bilo suđeno, iako ste svi ispratili moju trudnoću. Život ide dalje, mora da ide dalje, mlada sam - ispričala je Marija u videima na svom TikTok nalogu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike