Zmijančeva je dugo posle pojavljivanja u „Kamiondžijama" imala problema: Ništa tada nisam imala, ali sam se izborila!

14.02.2023

17:24

0

Većina je, naime, verovala kako joj je gluma primarno zanimanje, iako nije bilo tako

Zmijančeva je dugo posle pojavljivanja u „Kamiondžijama" imala problema: Ništa tada nisam imala, ali sam se izborila!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Zmijanac već dugo važi za jednu od najcenjenijih pevačica s domaće scene, međutim, kada je tek počinjala, za svoje ime se svojski izborila. Osamdesetih, kada joj je bilo ponuđeno pojavljivanje u „Kamiondžijama", sve je to bila izuzetno ozbiljno shvatila - tako da je bilo i dosta onih koji kasnije nisu znali da je ona glumica ili pevačica.

- Tada nisam bila ništa, nisam imala ni pesmu, nisam imala neki hit, da kažemo, da su neki bitan razlog imali... Ali su me izabrali u toj gužvi. Dugo sam posle imala problem, nisu znali da li pevam ili glumim, pitali su me da li sam glumica ili pevačica. Mnogo puta sam objašnjavala da ja nisam glumica, da sam pevačica, ali tada sam bila baš mlada, nisam ništa dokazala ni pokazala - prisetila se ona za „Premijeru", pa nastavila o svojoj knjizi koju je bila pisala.

U pitanju je autobiografija koja nosi naziv „Kad zamirišu jorgovani", na čijem drugom delu, čini se, neće raditi.

„Nema više ništa interesantno..."

- To je deo samo, pola, ono što je interesantno. Pola treba da dopišemo, ali posle toga ništa nije bilo interesantno... - objasnila je, pa se dotakla poroka, s kojima se i te kako susretala

- U našem poslu, pola veka u svetu u kojem mi živimo, samo budi srećan da probaš i da ne ostaneš ni na čemu, tako i ja. To je naš život koji je nosio svašta nešto. Mnogi od nas su mogli da zaglave, da se ne oporave za tri života, ali i to je opet sreća. Sreća i sudbina, kao i to nešto što smo poneli od kuće. Ja sam kao majmun, volela sam sve da probam, ali lako sam izlazila iz svake gužve, sem iz pevanja - zaključila je Vesna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike