Anastasija Ražnatović otkrila najveći blam! Pokušala da smuva dečka uz stihove pesme, ali bezuspešno: Nije mi se nikad javio!

12.02.2023

22:39

0

Ona je poslušala savet starije drugarice, ali nije joj pošlo za rukom

Anastasija Ražnatović otkrila najveći blam! Pokušala da smuva dečka uz stihove pesme, ali bezuspešno: Nije mi se nikad javio!
Anastasija Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Svakom se u životu dese situacije koje nisu baš odraz toga kakvi smo, već jednostavno posluže da nas postide i izblamiraju pred nekim pred kim to nikako ne bi trebalo. To je i slučaj sa Anastasijom Ražnatović.

Mlada pevačica je, naime, pre nekoliko godina otkrila šta je to što je najgluplje uradila da bi se svidela nekom momku. 

Tada je, kako je ispričala, poslušala savet starije drugarice, koji joj se obio o glavu.

ATAImages/Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović

- To je bilo kada sam imala 12, 13 godina i jako mi se sviđao jedan dečko. U tom momentu sam bila sa jednom drugaricom koja je četiri godine starija od mene i samim tim sam mislila ona je iskusnija, je l', zna kako treba - počela je Anastasija Ražnatović, pa nastavila:

- Ja sam užasno želela da se i ja njemu njemu. Naravno, nisam imala pojma da li mu se sviđam ili ne.

Situacija se nije baš odvila onako kako je ona planirala.

- I onda me je ta drugarica posavetovala da mu pošaljem stih iz pesme. Da mu tako dam do znanja da mi se sviđa i da znam odmah na čemu sam. I onda sam ja njemu poslala sledeći stih: "Umetnik u ljubavi, ako si onda mi se javi" - pričala je Anastasija svojevremeno i zaključila da od tada neće primati savete od bilo koga:

Antonio Ahel/ATAImages
Anastasija Ražnatović

- Malo je reći da mi se čovek nije javio posle toga. Mislim da se posle toga nismo ni videli, ni čuli. Tako da me je zaista super posavetovala i želela sam da se ubijem (smeh).

Anastasija je, inače, sada u srećnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a većinu vremena provodi u Sevilji, gde on živi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike