Kako je Sara u stvari upoznala Adama? Otkrivena velika tajna hit para iz serije „Sex/Life"!

26.07.2021

06:20 >> 06:42

0

Šahijeva je sa Demosom sada u vezi kako na malim ekranima, tako i van njih, a kada ga je po prvi put ugledala, ostala je bez teksta

Kako je Sara u stvari upoznala Adama? Otkrivena velika tajna hit para iz serije „Sex/Life"!
Copyright Sara Šahi Profimedia

Glumica Sara Šahi, domaćoj publici poznata kao Karmen iz „The L Word-a”, a sada i Bili iz „Sex/Life”, nedavno je otkrila šta je prvo pomislila kada je ugledala partnera Adama Demosa, s kojim je i van malih ekrana završila u romansi, samo daleko manje turbulentnoj nego u Netfliksovom serijalu. Kako je istakla, bilo joj je i te kako jasno zašto je baš on izabran za ulogu „njenog bivšeg, velikog zavodnika, Breda, s kojim odlučuje i da vara muža”.

Duo je, inače, privatno ušao u vezu prošle godine, po upoznavanju upravo na setu „vrućeg hita”, kako trenutno mnogi nazivaju seriju. U snimku objavljenom na zvaničnom Instagramu „Sex/Life-a”, glavna akterka otvoreno je rekla da je isprva bila „pala” na – njegovu visinu.

– Sećam se, kad sam ga tek upoznala, onako visokog i harizmatičnog, jako lepog, bila sam zatečena. Ostala sam bez teksta. Pomislila sam: „O, okej…” Zatim, odigrali smo prvu zajedničku scenu, pa još kad sam ga čula kako priča, sve mi je bilo jasno. „Kapiram zašto si baš ti izabran za Breda”, to mi je tad prošlo kroz glavu. Bio je nekako misteriozan. Mračan, a u isto vreme je i sijao – izjavila je ona.

Šahijeva je ubrzo uhvatila sebe kako se trudi da „bude kul” u njegovom okruženju.

– Visok, atraktivan, oborio me je sa nogu samom pojavom. Kad sam ga po prvi put videla bili smo u šminkernici i odmah smo „kliknuli”. Slušamo istu muziku, pijemo isti viski, tekilu. Ma, odmah sam znala da želim više, kada je on u pitanju – priznala je i za „People” glumica, očito zaljubljena do ušiju.

Sara Šahi i Adam Demos Profimedia

Demos je, inače, pobrao i brojne simpatije publike otkako se pojavio u ovoj seriji. Mnogima je još zanimljivije da gledaju otkako je poznato da su njih dvoje par. Kim Kardašijan je, takođe, neizmerno simpatičan, ali nije „stigla da ga upeca”, prenose strani mediji.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike