Katarina Grujić o dečku fudbaleru, poljupcu sa Milicom Todorović i pehu sa odmora u Crnoj Gori: Ova godina je uticala na sve!

30.09.2020

17:25 >> 16:27

0

Pevačica je iskreno progovorila na razne teme, pa se ujedno i pohvalila doteranom linijom - skinula je čak pet kilograma viška i zbog toga je prezadovoljna

Katarina Grujić o dečku fudbaleru, poljupcu sa Milicom Todorović i pehu sa odmora u Crnoj Gori: Ova godina je uticala na sve!
Copyright Katarina Grujić ATA Images

Katarina Grujić i Marko Gobeljić početak veze uspeli su da sačuvaju od znatiželjnih pogleda, sve dok pevačica nije obelodanila da su zaista zajedno na rođendan fudbalera Crvene Zvezde, objavivši zajedničku fotografiju na Instagramu.

– Neću pričati detalje o svom privatnom životu. Naša intima treba da ostane između naša četiri zida. Par meseci smo sve krili, nismo ni zbog njegovog posla hteli da obelodanimo. Sada svi znaju, nismo više ni želeli da se krijemo, tako da smo sve svima javno rekli – rekla je ona, pa otkrila da li je ljubav zaslužna za gubitak kilograma i to što ne skida osmeh sa lica.

– Dosta se radilo. Trenirala sam i posvetila sam se ishrani, naravno uz to se bolje osećam. Meni je ugrađivanje balona u želudac nepotrebno. Smršala sam pet kilograma i to je naspram moje visine odlično, uz to se i zdravo hranim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

Inače, Katarina je pre izvesnog vremena snimala uvodnu špicu za jednu emisiju, a tom prilikom se publici učinilo da su se ona i njena koleginica Milica Todorović poljubile u usta. Međutim, do toga, tvrdi Grujićeva, nije došlo.

– Nije se dogodio poljubac, to je bila samo fora. Odlučile smo se za tu foru jer smo mlade, lepe i zgodne, pa nam je dozvoljeno da se našalimo – kroz osmeh je objasnila, pa se osvrnula na odmor u Crnoj Gori, koji joj je ,,proleteo”.

– Trajao je svega sedam dana jer sam želela da vidim porodicu i familiju. Otišla sam sa roditeljima, sestrom i sestrićem. Dečko nije bio sa mnom, bio je na pripremama. Otišla sam da odmorim dušu i telo, baš onako kako dolikuje – ispričala je pevačica, dok se lagano vraća poslu i ne krije da su pevačima cene nastupa pale.

– Verujem da su cene pale. Nije lako ni ugostiteljima, nije lako ni pevačima. Na sve nas je ova godina uticala, nadam se da će se sve vratiti u normalu. U najbolje slučaju bih volela da nestane virus i da krenemo punom parom, kako god to bilo moguće.

Na odmoru nagazila na morskog pauka

Katarina Grujić je za vreme odmora nagazila na morskog pauka kojeg u tom delu Crne Gore zovu ,,Dragana” ali je, srećom, znala šta treba da radi u takvoj situaciji.

– Ima istine u svemu. Ne bih puno pričala o tome, samo ću reći da je bilo izuzetno bolno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike