Ovako Karleuša peva na engleskom jeziku! Snimak kruži društvenim mrežama - Jelena opet podelila publiku (VIDEO)

09.02.2023

22:40

5

Hvaleći, ali i osporavajući ovaj njen potez, fanovi su ocenjivali i njene glasovne sposobnosti i stajling, poput najoštrijeg sudije

Ovako Karleuša peva na engleskom jeziku! Snimak kruži društvenim mrežama - Jelena opet podelila publiku (VIDEO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša često je „pod lupom" javnosti što zbog svojih stavova, kreacija koje je u stanju da ponese, tako i hitova koje je godinama nizala. U željnom iščekivanju njenog dugonajavljivanog albuma „Alfa" koji bi, prema tome kako sada stvari stoje, trebalo da ove godine konačno ugleda svetlost dana, neki stariji snimci JK ponovo su postali viralni.

Nedavno, naime, pojedini mediji isticali su kako se pevačica zarad novog projekta rešila i na kolaboraciju s Kanjeom Vestom. Ona se akonto toga nije oglašavala, ali video u kom ona peva na engleskom ponovo je krenuo da „putuje" društvenim mrežama.

Jelena je tada izvodila čuvenu „Don't speak" od „No Doubt", koju inače peva druga plava lepotica, Gven Stefani. Veliki broj fanova odmah „se bacio na ocenjivanje" Karleuše, pa je kao i po običaju - podelila čitavu javnost.

„Bravo, Jelena", „Meni je ovo vrh", „Prelepa haljina", hvalili su je jedni, dok su se sa druge strane gotovo utrkivali s opaskama na njen račun. Pojedinci su otišli i toliko daleko da se „odreknu svoje do sada omiljene pesme".

Podsetimo, Karleuša je tokom jednog televizijskog pojavljivanja istakla kako je i sama uzbuđena zbog objavljivanja „Alfe", te da će pesmama otpevanim i na srpskom, ali i drugim jezicima, „promeniti pravila na sceni". 

- Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire - kazala je u „Prvom redu" i mnogima zagolicala maštu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike