Pamela Anderson odgajala sinove daleko od očiju javnosti: Danas su pravi frajeri, a evo u kakvim su odnosima sa ocem! (FOTO)

02.02.2023

14:06

0

Ponosni su na svoje roditelje, a jedan je nastavio očevim stopama

Pamela Anderson odgajala sinove daleko od očiju javnosti: Danas su pravi frajeri, a evo u kakvim su odnosima sa ocem! (FOTO)
Tomi Li i Pamela Anderson - Copyright Profimedia

Premijera Netfliksovog dokumentarca „Pamela, a Love Story“, bila je idealna prilika da se Pamela Anderson na crvenom tepihu pojavi sa dva najvažnija muškaraca u svom životu.

Iako je prošla sve uspone i padove, pa imala i loše odnose s njima, Pamela nije krila ponos dok su pored nje pozirali njeni sinovi Brendon Tomas Li (26) i Dilan Džeger Li (25), koje je dobila u braku s muzičarem Tomijem Lijem.

Iako su Pamela i Tomi vodili divlji i raskošan život, odlučili su se i za roditeljsku ulogu pa su tako u tri godine braka postali  roditelji dvojice sinova.

Na svojoj koži osetili su gorku stranu slave, Pamela je počela držati svoj privatni život dalje od očiju javnosti pa su dečaci odrastali gotovo neprimijećeni od strane medija.

Stariji sin Brendon Li bavi se glumom i prava je rijaliti zvezda, a za magazin Interview je izjavio kako je ceo život želio da gradi svoju karijeru mimo svojih roditelja.

Profimedia
Pamela Anderson sa sinovima

- Kruže razne lažne priče o tome kako smo brat i ja odgajani, ljudi su nas uglavnom doživljavali kao razmažena derišta kojima je sve bilo dostupno. No naši prijatelji mogu da potvrde da Dilan i ja od roditelja nismo uzeli nijedan dolar dok smo bili srednjoškolci. Sami smo zarađivali svoj džeparac - izjavio je Brandon.

Mlađi sin Pamele i Tomija, Dilan, odlučio je pak krenuti očevim stopama pa se bacio u muzičke vode, i u tome je prilično uspešan.

Obojica su otkrila da, kao deca, nisu imali pojma da su njihovi roditelji slavni, te da su se i Pamela i Tomi maksimalno trudili da imaju normalno detinjstvo.

Profimedia
Pamela Anderson sa sinovima

- Sećam se da sam jedan dan pitao mamu "Zašto nas svi slikaju?" Ona je samo odgovorila: Ma, to ti je normalno, tako i sve druge fotografišu - priseća se Brendon.

Brendon i Dilan su i danas vrlo bliski sa svojim roditeljima te su neretko i njihovi dragi gosti na crvenom tepihu, a svo četvero često se okupljaju na porodičnim druženjima.

Profimedia
Pamela Anderson

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike