Neviđeni skandal na Sanremu! Blanko demolirao scenu i divljao, izviždan od publike! (FOTO/VIDEO)

08.02.2023

11:25

2

Pozornica je bila potpuno uništena, prekrivena laticama i trnjem, a negodovanje sve glasnije

Neviđeni skandal na Sanremu! Blanko demolirao scenu i divljao, izviždan od publike! (FOTO/VIDEO)
Blanko, Sanremo 2023 - Copyright Profimedia

Sinoć je minutom ćutanja za stradale od katastrofalnih potresa u Turskoj i Siriji započeo 73. Sanremo. Umesto da legendarni festival, ujedno i zvanični izbor za predstavnika Italije na Evroviziji, prođe u znaku muzike, senku na svečanost bacio je prošlogodišnji pobednik Blanko

On se na pozornicu popeo kao zvezda, a ispraćen je glasnim zvižducima celog Ariston Teatra. Naime, jedan od najpopularnijih italijanskih izvođača, je sinoć svojom novom pesmom "The island of roses" trebalo da obeleži prvo veče Sanrema, ali i pored toga, usled tehničkih problema sa monitoringom, iznervirani Blanko je, besno, počeo da šutira ostrvo ruža, postavljenog u čast njemu i njegovoj novoj numeri. Ubrzo nakon toga, pozornica je bila potpuno uništena, prekrivena laticama i trnjem, a zvižduci su bili sve glasniji i brojniji.

- Zvuk nije valjao. Žao mi je, nisam mogao da čujem slušalice, nisam mogao da čujem svoj glas, ali sam ipak uživao - pravdao se on.

- Napravio si nered, sine moj... - odgovorio mu je šokirani prezenter.

Uz Blankov neobjašnjivi ispad, svi su prve večeri pričali i o stajlingu slavne italijanske blogerke Kjare Feranji. 

Ona se na pozornici pojavila u haljini, koja je na prvi pogled ostavljala utisak da je prozirna, te da se kroz nju vidi Kjarino nago telo. Naravno, reč je optičkoj varci, jer je na toaleti nacrtano golo žensko telo, a komentari su podeljeni - jedni hvale njeno hrabro izdanje, a drugi su zgroženi "neukusom".

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike