Nada Topčagić uzvraća Zlatanu Ibrahimoviću: Slikala se sa njegovim dresom! (FOTO)

03.03.2021

14:01

0

Pevačica je ponosna što je fudbaler otpevao na Sanremu njen hit Jutro je

Nada Topčagić uzvraća Zlatanu Ibrahimoviću: Slikala se sa njegovim dresom! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nada Topčagić fotografisala se sa dresom Zlatana Ibrahimovića, nakon što je on na italijanskom festivalu Sanremo otpevao tekst njene pesme “Jutro je”.

Za nju je to bila velika čast, pa je fudbaleru uzvratila, držeći uz osmeh dres italijanskog Milana, na kome je napisano njegovo ime. S obzirom na to da se na ovom prestižnom festivalu dosad nije čuo nijedan narodnjak, Topčagićeva je utoliko pre ponosna što se baš njen hit našao na repertoaru fudbalera.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo – rekla je Nada za Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica je imala priliku ranije da upozna Ibrahimovića, kada je bila gost u njegovoj porodičnoj kući.

– Moj suprug Zlatko i ja smo jednom bili kod Zlatanovog oca na ručku, to je bilo davno. Zlatan je tad bio mali i od tada ga nisam videla, nismo u kontaktu. Njegov otac je svirao harmoniku i tako smo se upoznali. Nisam ni znala da sluša moju muziku, ljudi ovo je kruna moje karijere – poručila je Nada.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike