Sloba Radanović se prisetio trenutka iz prošlosti koji bi voleo ponovo da proživi: Imao je samo četiri godine, ovo nikad neće zaboraviti

08.02.2023

10:13

0

Pevač se seća svakog detalja iz te noći

Sloba Radanović se prisetio trenutka iz prošlosti koji bi voleo ponovo da proživi: Imao je samo četiri godine, ovo nikad neće zaboraviti
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ A.A.

Sloba Radanović je rešio da izađe u susret svojim pratiocima na društvenim mrežama, pa je tako odgovarao na njihova pitanja.

Mnoge je interesovalo da li će snimiti sa nekim duet, šta voli da jede, gde voli da odmara, a onda je jedan od njih pitao pevača nešto što ga je vratilo u prošlost.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

Pitanje je, naime, glasilo koji bi to dan Sloba voleo da proživi ponovo, da ima tu mogućnost.

- Ona Nova godina o kojoj sam nekoliko puta pričao. Mislim da sam imao četiri godine. Tata, mama i ja u stanu, nema struje, inflacija, sankcije, nestašica svega... - piše pevač i dodaje:

- Tata mi iz fabrike donosi paketić u kojem je bio neki plastičan vozić koji mi je posle bio omiljena igračka. Dao bih sve da mogu još jednom da se osetim tako kako sam se te večeri osećao.

Instagram screenshot / slobaradanovic
Sloba Radanović

Pevač će, podsetimo, uskoro postati tata jer njegova supruga Jelena broji dane do trenutka kada će na svet doći njihov sin, kome su odlučili da daju ime Damjan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike