„Bili smo radnička porodica, ali puna ljubavi!" Radanović o praznicima i kako ih je slavio kao mali: Jednu scenu ne zaboravlja!

08.01.2023

17:35

2

Jedno sećanje iz 1994. godine nikako mu ne bledi

„Bili smo radnička porodica, ali puna ljubavi!" Radanović o praznicima i kako ih je slavio kao mali: Jednu scenu ne zaboravlja!
Sloba Radanović - Copyright Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"

Sloba Radanović je zajedno s koleginicom Slađom Alegro gostovao u jednoj emisiji, pa razgovarao o praznicima, kao i tome kako su se u njegovoj kući oni nekada obeležavali. Božić su i jedno i drugo juče, 7. januara, proveli u najlepšem okruženju, ali Slobodan pamti i prilično drugačija vremena. 

- Bilo je divno. Božić sam provela sa mamom, Zokom i Milom, to mi je najlepše. Svaki praznik gledam da budemo zajedno, jer to je ono od čega se živi - kazala je Slađa u „Premijeri - Vikend specijalu", na šta se Radanović nadovezao, kao ponosni budući tata.

Slađa Alegro, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Ja sam, takođe, bio sa porodicom. Ovo i jeste period kad treba da ostanemo sa našim najbližima, kad radimo cele godine, ne moramo baš i za te najlepše praznike. Ja gledam da Badnje veče, Božić, Nikoljdan i Vaskrs ostavim za moju porodicu. Bilo je predivno, porodična atmosfera, to je dan kad gledamo da sumiramo sve i da ulepšamo jedni drugima vreme, da napunimo baterije. Kad pomislim na Božić i novogodišnje praznike, podseti me na detinjstvo - priznao je on, pa objasnio:

- Mi smo bili obična, radnička porodica, ništa nije bilo ekstravagantno, ali je bilo mnogo topline, ljubavi. Prva Nova godina koje se ja sećam to je bila 1994, neke restrikcije struje, otac mi je doneo paketić iz firme, neki plastični vozić, uvek se setim te scene - kazao je on. 

Zatim, pevačica je ispričala da već ima šta joj naslednica zamera. 

Slađa Alegro, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- Kad nekad budem u emisiji, pa je ne spomenem, ona kaže: „Zašto ništa nisi rekla za mene", a ja je pitam: „Šta da kažem, ne znam da li gledaš, da li si zaspala", a ona kaže: „Gledala sam i sve čekam nešto ćeš reći, a ti ništa" - otkrila je situaciju koja se jednom odvila iza njenih zatvorenih vrata, u okviru pomenute emisije. 

Za praznike, devojčica je, kaže, bila baš skromna. 

- Tražila je samo jednu lutku, mi smo joj to naravno ispunili, bilo je tu svega, što smo nekad čuli da bi možda želela, pa smo je sa tim iznenadili. Opet, nisam za previše toga, treba neke stvari da znaju, bez obzira što možete da im priuštite, da to ipak bude sa merom. I da se zasluži, ali i da se zna da ne može uvek sve. Ne može ništa da se lomi, baca, da se ponaša bahato. Ne trudimo se, ona je takva po prirodi, ja i dalje smatram da sve ide iz kuće. Nekad možda deca malo promaknu, krenu da klizaju, ali i u tom trenutku im treba dati podršku i pokušati da ih ispravite - kazala je Slađa, na šta se Sloba nadovezao time da li planira da bude strog otac i čega se najviše plaši kada je u pitanju sin koji uskoro dolazi na svet.

- Moj otac nije bio strog, nije ni majka, ali je bila stroža od njega. Mislim da neću biti strog. Ja i kad se naljutim na nekog, to me drži pet minuta, nisam osoba koja može da bude ljuta dugo, to mi je gubljenje vremena. Najviše me brine kako ću da uhvatim sina, da ga držim, mali je. Imam jednog druga koji mi je rekao: „Pričaju to je neizmerna ljubav, koja neizmerna ljubav, ja sam godinu dana samo strah osećao, nisam znao šta ću sa njim" - otkrio je pevač.

Sloba Radanović, Printscreen ,,Premijera - Vikend specijal"
 

- I Zoka se plašio strašno kad se Mila rodila, ali on je nju nosio kao neko džakče. I dan-danas se tako glupiraju, ja to ne volim, da je spusti, digne do plafona, ja ga pitam što me tako sekiraju bez veze, a on kaže: „Ti ne znaš šta mi radimo kad ostanemo sami" - ohrabrila je pevačica kolegu. 

- Pitam se, kad on zaplače, kako ću ja znati šta mu je, šta treba da radim? - nastavio je, ipak, Radanović o svojim slatkim mukama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike