Zgodni drvoseča iz Cecinog spota danas izgleda drugačije: Oćelavio i otišao iz Srbije (FOTO)

04.03.2021

20:08 >> 20:27

0

Pevačica otkrila kako je maneken došao na njen koncert, ali da ga je ona jedva prepoznala

Zgodni drvoseča iz Cecinog spota danas izgleda drugačije: Oćelavio i otišao iz Srbije (FOTO)
Copyright Svetlana Ceca Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Pesma „Idi dok si mlad” Svetlane Cece Ražnatović je veliki hit i dan danas se rado sluša, a o spotu za pomenutu numeru se naširoko pričalo zbog zgodnog drvoseče bez majice koji je osvojio srca ženske populacije.

Naime, spot za ovu numeru snimljen je 1995. godine, a maneken Đorđe Duvnjak koji je igrao ulogu drvoseče, imao je tada 23 godine. Tada je imao dugu kosu, koju je ošišao za potrebe spota, a danas je oćelavio.

Printscreen Youtube/Svetlana Ceca Ražnatović

Maneken je odlučio 2000. godine da započne novi život u Australiji, gde se i preselio, zasnovao porodicu i više se nikada nije vratio u Srbiju. Malo ko bi ga danas prepoznao, a i sama Ceca je jednom prilikom ispričala da nije uspela da se seti o kome se radi kada ga je videla.

Printscreen Youtube/Stoja Official

– Bila sam u Australiji na koncertu i baš dok sam pevala „Idi dok si mlad” učinilo mi se da prepoznajem jednog čoveka iz prvog reda u publici. Nikako nisam mogla da se koncentrišem, non-stop sam pokušavala da se setim ko je to tačno. Nisam uspela da se prisetim, a onda mi posle nastupa iza leđa prilazi Đole i podseti me da smo radili zajedno. Nikako nisam mogla da mu upamtim lik iako smo ostali u kontaktu, ali drago mi je što smo se sreli. Njemu i njegovoj supruzi super ide u Australiji – ispričala je Ceca jednom prilikom za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike