Jelena Đoković progovorila o trzavicama u ljubavi sa Novakom: Rekao mi je da više tako ne možemo!

05.02.2023

20:19

0

Njihova ljubav danas je čvrsta, a izabranica najboljeg tenisera sveta ne krije da nije uvek bilo tako

Jelena Đoković progovorila o trzavicama u ljubavi sa Novakom: Rekao mi je da više tako ne možemo!
Jelena i Novak Đoković - Copyright Profimedia

Ljubav Novaka i Jelene Đoković danas je čvršća nego ikada, a njihov brak od samog početka privlačio je veliku pažnju, te se spekulisalo u kakvom su zapravo odnosu.

Njihov brak danas stoji na čvrstim nogama, međutim, i sama Jelena priznaje da njihov početak romanse nije uvek izgledao bajkovito.

Period tokom kojeg su se naš najbolji teniser i njegova izabranica tek uhodavali u svojoj ljubavi nije prolazio bez trzavica. To se pre svega odnosi na trenutak kada su odlučili da otpočnu zajednički život u Monaku, gde su ih sačekale određene prepreke.

- Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji - pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

Njihova veza se našla u iskušenju prilikom nedostatka zajedničkog vremena, jer su oboje mnogo radili i bili posvećeni svojim poslovima.

- Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje - ispričala je Jelena jednom prilikom, prenosi "Story".

Instagram printscreen/djokernole
Novak Djoković i Jelena Djoković sa decom

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine pretočili u brak i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike