Jami otvorila dušu o maltretiranju koje je proživela: To je ljubomora, bili su jako surovi!

16.12.2022

07:45

0

Pevačica je bila žrtva vršnjačkog nasilja

Jami otvorila dušu o maltretiranju koje je proživela: To je ljubomora, bili su jako surovi!
Jasna Milenković Jami - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Jasna Milenković Jami pojavila se devedesetih godina kada je na domaćoj javnoj sceni napravila pravi bum, a istakla se hit pesmama poput ''Čokolada'', ''Šibica'', ''One stvari'' i mnogim drugima.

Jami se u svojim javnim gostovanjima često priseti perioda kada je bila u piku popularnosti, a nedavno je otkrila da je nekada kriminal upravljao estradom, odnosno ''zakon jačeg'', te da su je tadašnji moćnici ''sklonili'' kako bi prostor u medijima dobile druge pevačice.

Pevačica je sada gostovala u jednoj emisiji gde je otvoreno govorila o mobingu koji je preživljavala još u školi. Naime, ona je bila veoma uspešna gimnastičarka, a vršnjaci su je gledali sa prezirom ljubomore, pa su je maltretirali fizički i psihički.

Printscreen ,,Puls Srbije"
Jasna Milentković Jami

Jami smatra da su to proizvodi roditelja koji često žmure i delikvenciju guraju pod tepih.

- Imala sam probleme u osnovnoj školi, jer je cela ustanova bila okićena mojim slikama, pošto sam u mladosti bila četvorostruka prvakinja države i izvanredna gimnastičarka. Deca su jako surova, a kada su takvi onda su pravi sadisti. To je ljubomora, ne mogu da podnesu da je neko u njihovoj glavi iznad njih. Trpela sam i fizičko i psihičko nasilje u školi. Doduše, nisu deca kriva, iza svakog lošeg deteta stoji roditelj - rekla je Jami.

- Moraju da se uvedu strožije kazne. Mi možda imamo dobar zakon, ali nema ko da ga sprovodi. Definitivno mora da se radi na tome, jer je već otišlo mnogo daleko i da su deca ugrožena. Niko se ne bavi njima u smislu prave zaštite, uvek to pravdaju sa dečijim vragolijama. Kakve vragolije, od malena se vidi ko će biti delikvent, ali se žmuri i gura to pod tepih - zaklljučila je Jami u emisiji ''Puls Srbije''.

Printscreen ,,Puls Srbije"
Jasna Milentković Jami

Podsetimo, Jami je izuzetno ponosna na svoju ćerku Leu, koju je nedavno prvi put pokazala javno, a mnogi su iznenađeni koliko njih dve liče. Tek nedavno otkriveno je i kako je Jasna Milenković dobila čuveni nadimak ''Jami'' i koji slavni glumac je kriv za to.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike