Sin Marije Petronijević prohodao, a već je od majke nasledio ljubav prema životinjama: Glumica objavila fotografiju koja će vas raznežiti

02.02.2023

17:59

0

Ona neretko deli njegove fotografije na društvenim mrežama, ali i dalje nije poznato javnosti kako se dečak zove

Sin Marije Petronijević prohodao, a već je od majke nasledio ljubav prema životinjama: Glumica objavila fotografiju koja će vas raznežiti
Marija Petronijević - Copyright Printscreen Instagram/marijapetronijevic

Marija Petronijević je krajem oktobra 2021. godine donela na svet sina, koji je očigledno od majke nasledio ljubav prema životinjama.

Poznato je da Marija živi na selu, gde se bavi poljoprivredom, a njen naslednik, koji je u međuvremenu prohodao zbog čega je glumica sigurno presrećna, pokazuje već naklonost ka poslu svoje mame.

Glumica je objavila na svom nalogu na Instagramu fotografiju na kojoj se njen naslednik igra sa jagnjetom, a u igri očigledno oboje uživaju.

Instagram printscreen/petronijevic.marija
Sin Marije Petronijević sa jagnjetom

Marija je, inače, dugo skrivala partnera sa kojim je dobila sina, a tek sredinom prošle godine otkriveno je da je u pitanju Milinko Isaković. Kako se u medijima pisalo, on je humanitarac iz Loznice, te IT stručnjak.

Instagram printscreen/milinko.i
Marija Petronijević i Milinko Isaković

Glumica je, inače, prošle godine doživela i dve velike tragedije - u roku od samo meseca dana izgubila je i oca i majku.

No, njen sinčić, čije ime još nije poznato javnosti, tu je da joj  izmami osmeh na lice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike