Pamela Anderson rešila da konačno otkrije detalje skandala: Nisam ja nikakva žrtva! (FOTO)

04.03.2022

07:00

1

Posle serijala „Pam & Tommy", te uspeha koji je postigao, svima dobro poznata vrela plavuša rešila je da ispriča svoju pravu priče

Pamela Anderson rešila da konačno otkrije detalje skandala: Nisam ja nikakva žrtva! (FOTO)
Pamela Anderson - Copyright Profimedia

Pamela Anderson je strogo odbila da „na bilo koji način učestvuje u ponovnim pričama o njenom skandalu s eksplicitnim snimkom". Pošto je miniserija „Pam & Tommy", međutim, doživela veliki uspeh na „Hulu", a bavi se njenim brakom i - upravo spornom trakom koju je snimila s nekadašnjim izabranikom, došla je na ideju da ispriča svoju stranu priče i to za suparničku kuću. 

Vrela plavuša je tako pronašla put do „Netfliksa", koji je to, po svemu sudeći, oberučke prihvatio. Najava za ispovest je puštena u sredu na njihovom zvaničnom Tviteru, zajedno s objašnjenjem kakve pikanterije čekaju javnost „u njihovom ćošku". 

 

 

- Pamela Anderson je spremna da ispriča javno svoju priču, u novom dokumentarnom filmu koji je sniman nekoliko godina. Ona će, prisećajući se i svojih početaka, tako postaviti stvari na svoje mesto - piše u „Netfliksovoj" najavi koja nema kome nije privukla pažnju. 

- Moj život. Pun nesavršenosti, pogrešnih shvatanja, ali nisam ja nikakva žrtva. Živa sam i zdrava. Preživela da bih vam sipričala istinu - glasi poruka glumice, uz hit saopštenje. 

Pored brojnih fanova koji su istakli kako zbog ovoga „na Hulu više neće ni odlaziti, već samo na Netfliks", Pamelini sinovi Brendon i Dilan Li takođ su odreagovali na ovo, preneli tvit na svoje profile i poručili:

- Istinita priča - prenose strani mediji. 

Pamela Anderson Profimedia
 

Naziv dokumentarca još uvek nije poznat, kao i datum kada će isti ugledati svetlost dana, što fanove čini samo nestrpljivim. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike