Nataša Aksentijević prešla na drugu televiziju: Glumica otkrila detalje nove emisije koju će voditi!

02.02.2023

13:02

0

Publika obožava da je gleda kao komičarku, a sada će svoj talenat pokazati u punom potencijalu

Nataša Aksentijević prešla na drugu televiziju: Glumica otkrila detalje nove emisije koju će voditi!
Nataša Aksentijević - Copyright Foto: Miloš Nadaždin/K1 promo

Kontroverzna glumica i voditeljka Nataša Aksentijević široki auditorijum osvojila je vodeći emisiju "DNK", zbog čega je mnogi znaju kao Nataša DNK, međutim, njeno primarno zanimanje je gluma.

U novu 2023. godinu ulazi sa višim ciljevima u odnosu na prethodnu i otkriva da će publika uskoro imati priliku da je gleda na Javnom servisu, ali i kako je došla do uloge u popularnoj seriji “Popadija” gde tumači lik narikače Verke.

Priznaje da ju je uloga u seriji "Popadija" pre svega zabavila, ali i dosta naučila jer se srela sa raznim tipovima ljudi. Ističe da su joj uvek smetale floskule poput  "jedna velika porodica koja savršeno funkcioniše", ali priznaje da se na ovom projektu osećala baš tako.

Printscreen Youtube/K1
Nataša Aksentijević

Glumica se najbolje snalazi u komičnim ulogama, što je i dokazala, a upravo takve i priželjkuje. Smatra da je njena životna misija da uveseljava ljude, a srce joj je puno kada vidi nasmejana lica u publici.

Nataša je sada otkrila da pralazti na Radio-televiziju Srbije (RTS), gde će voditi emisiju koja će prikazati prirodna bogatstva Srbije.

- “Balada o selu “ je jedna od novih emisija koju ćete imati priliku prvu da pogledate na Rts-u, mislim da emitovanje počinje u januaru. Upoznala sam očaravajuće predele naše lepe Srbije, i snimajući ovu emisiju zaljubila sam se u Srbiju po ko zna koji put. Ponosna sam što sam se ovde rodila i što ovde živim - priča Nataša.

Osvrnula se i na svoje obrazovanje, pa priznala da je pomalo iznenađujuće što je jedna komičarka zapravo doktorka.

- Niko me nikad nije pitao o mom obrazovanju. U stvari sigurna sam da me niko nije pitao koja je teme moje doktorske disertacije. A morate priznati da je pomalo iznenađujuće da je jedna komičarka zapravo doktorka.

Printcreen Hype TV, Pretres
Nataša Aksentijević

Žene širom sveta su zbog majčinstva, porodice, supruga žrtvovale karijeru, a Nataša je uspela da nađe balans.

- Svako ima pravo da izabere svoje priorotete. Neko me je najvažniji posao, nekome porodica, nekome on sam. Bitno je da ne žrtvujete ništa, nego da živiti u skladu sa samim sobom i sa ljudima iz vašeg okruženja. Čim imate osećaj da podnosete neke žrtve onda niste na dobrom putu - rekla je glumica.

Javnost često polemiše oko njene dijetu o kojoj na Instagramu često priča, ali mnogi ne vide rezultate. Glumica je otkrila da njen cilj nije da izgleda vidno mršavije već da bude zdravija.

- Moj konačni cilj je da budem zdrava i zadovoljna. Mislim da je preveliki teror fizičkog izgleda, ne samo nad ženama nego i nad muškarcima. Volela bih kad bi svi bili više zainteresovani za to kako se neko oseća, a manje za to kako neko izgleda.

Aksentijevićevu su optužili nedavno da je u okviru jednog projekta "ojadila" saradnike za 700.000 evra što je glumica demantovala. Ona i sada nije želela da detaljiše o tome uz obrazloženje da se došlo do kompromisa sa ekipom, a to bi trebalo da ostane nepoznato javnosti.

Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV
Nataša Aksentijević

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike