Nataša DNK: Neki se gnušaju što sam radila takvu emisiju!

25.10.2022

06:51

1

Autor: Marija Mitić

Iako je uživala i dosta toga naučila kroz rad na ovoj emisiji, voditeljka je dobijala i negativne komentare

Nataša DNK: Neki se gnušaju što sam radila takvu emisiju!
Nataša Aksentijević - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević ostala je upamćena po emisiji DNK koju je dugo vodila. To je bio njen prvi voditeljski angažman, što joj je predstavljalo izazov, a iako je uživala i dosta toga naučila kroz rad na ovoj emisiji, dobijala je i negativne komentare.

-  Kada sam uradila prvu epizodu, bila je to velika zamka za glumca, da bude voditelj. Svaku njenu sugestiju sam prihvatila, bila sam oduševljena - počela je voditeljka u emisiji "Balkan info", te dodaa da joj se u prvi mah sve činilo izrežirano.

- Ja sam mislila da je meni moja ekipa to snimanje režirala i da su hteli da me prevare. Međutim, nisu. Prethodno veče se nalazim sa tri uspešne žene srednjih godina. I one plaču, jer ne mogu da nađu dečka i da se udaju. A onda odem kod Divne DNK koja mi kaže da ima i muža, ali i ljubavnika. U tom trenutku se meni sruši svet, ništa mi nije bilo jasno. Na snimanju sa njima dvoma je bilo zabavno i poučno. Iz toga se može naučiti da svi živimo iste živote, bez obzira koliko smo obrazovani, novca imamo... Sve je suštinski ostalo isto: ljubav, očajanje, prijateljstvo... Samo je pakovanje drugačije. Kada to shvatiš, bude ti lakše u životu. Ti se malo smeješ - priča šaljivo Nataša.

Printscreen Youtube/K1
Nataša Aksentijević

Za kraj ističe i kakve je negativne kritike dobijala, radeći na emisiji DNK.

- Najviše mi smeta lice intelektualne elite, tačnije ti neki kvazi urbani što prevrću očima na sve. Gnušaju se svega. Oni imaju neki nivo. Njima je jezivo što sam ja radila takvu emisiju, da bih hranila svoju porodicu i ljudima pružila drugi ugao gledanja - poručila je odsečno voditeljka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike