Nataša Aksentijević o otkazu, novom poslu, ali i gurmanluku: Imam skuplji nož nego auto koji vozim!

29.09.2022

06:30

2

Za nju kažu da je genijalna domaćica, a ona priznaje da je ipak imala pehove prilikom spremanja specijaliteta

Nataša Aksentijević o otkazu, novom poslu, ali i gurmanluku: Imam skuplji nož nego auto koji vozim!
Nataša Aksentijević - Copyright Printscreen Youtube/K1

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević svojim duhovitim izjavama često ume da razgali i pošteno nasmeje sve oko sebe. Započela je projekat na televiziji K1, a onda je sebi dala malo oduška i posvetila se svojoj drugoj ljubavi.

Gde je šta i šta radi posle otkaza na prethodnoj televiziji, da li je našla novi posao, kako teče proces mršavljenja, da li je i dalje veliki gurman, zašto je u njenoj kući nož skuplji od automobila - sve ovo voditeljka otkriva u intervjuu za 24sedam.

Gde ste sada i šta radite? Kako napreduje vaša karijera posle napuštanja televizije K1?

- Trenutno se nalazim u Hrvatskoj, radim predstave. Na turneji sam sa predstavom 'Kako i zašto ubiti muža' i mogu vam reći da sam prezadovoljna jer su sale rasprodate. Igramo u danu po dve predstave, publika je fantastična, njima je sve to zanimljivo, oduševljeni su našim humorom. To su velike stojeće ovacije, tako da je veliko zadovoljstvo igrati za takvu publiku. Što se tiče televizije, trenutno spremam jedan projekat za jednu nacionalnu televiziju, radim i za jednu kablovsku televiziju. 

 

 

Instagram printscreen/natasaaksentijevic
Nataša Aksentijević

 

Više saradnja sa K1 nije moguća? Da li vam je žao što niste više deo tog sastava? 

- Meni je uvek žao kada ne sarađujem sa ljudima koji su mi dragi. Jednostavno su nam se putevi razišli, nije to nikakav završetak sa velikom tačkom, već sa tri tačke. 

Instagram printscreen/natasaaksentijevic
Nataša Aksentijević

Zašto su danas sve češći medijski transferi? 

- To je sve šoubiz. Kako u svetu tako i kod nas. Svaka televizija može da bude dobra ako imate dobar projekat i ako ga radite na način koji je profesionalan.

Da li možemo da znamo koja televizija će biti vaš sledeći izbor?

- To po ugovoru ne mogu da vam kažem. 

Po vašem mišljenju, koji voditelj je baš „na mestu“?

- Uh, pa ima mnogo kolega. Ja jako volim kako moj kolega glumac i voditelj Stefan Buzurović radi svoj posao, njegova žena Danijela, takođe. Jedna veoma obrazovana i prelepa žena. Imate i političke novinare koji su fantastični. Imam ja mnogo uzora iz voditeljskog posla. 

Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV
Nataša Aksentijević

 

Neko ko vam se manje dopada?

- Taj ko mi se manje dopada, ja uzmem daljinski i promenim kanal.

U kom poslu više uživate, da li je to gluma ili ipak voditeljstvo?

- Gluma. Jako uživam u tome, uskoro očekujem premijeru na Prvoj televiziji serije „Popadija“ u čijem snimanju sam učestvovala. Imam jednu jako zanimljivu i duhovitu ulogu, koju sam, nadam se, dobro uradila. To je negde moj lični osećaj, ali čekamo sud publike. Bilo je uživanje raditi sa profesionalcima, uopšte to nisam doživela kao posao, već kao da me je neko dva meseca poslao na letovanje.

Dokle ste stigli sa mršavljenjem?

- Kada se nastavi ponovo da se piše o mršavljenju, ja ću nastaviti da mršavim, jer ja to svakako nisam radila zbog sebe, već u humanitarne svrhe. Tako da, čekam da se to nastavi, ali ja svakako vodim računa o svom zdravlju, hranim se zdravo, samo količine više nisu po nutricionističkim preporukama. 

Šta ste izbacili iz ishrane i šta jednostavno ne volite da jedete?

- Ne volim da jedem jagnjeću čorbu i ne volim slatki kupus. 

A u čemu uživate?

-  Volim sve domaće specijalitete, iznutrice, volim kuvana jela, italijansku, mediteransku, grčku, špansku kuhinju, volim japance, apsolutno sve. Francuzi su majstori za iznutrice. Veliki sam gurman i uživam u hrani. Gastronomija je jedna vrsta mog hobija. Ja sam neko ko u kuhinji ima skuplji nož nego auto koji vozi (smeh). 

Kakva ste domaćica?

- Kažu ljudi da sam genijalna u kuhinji. Ne kažem to ja, to je mišljenje onih koji žive sa mnom i koji mi dolaze u goste. Ja volim da kuvam za moje prijatelje, ali i za one koji to nisu, jer kad probaju moju hranu, automatski postanu moji prijatelji. 

Printscreen/ K1
Nataša Aksentijević

Je l' se desio peh, da vam zagori ručak, a gosti na vratima?

- Kako da ne. Dešava se da imam probleme, da ne poznajem tu rernu, kada sam negde gde nije šporet na koji sam ja naučila. Svima se to dešava. Pa i profesionalnim kuvarima. Zavisi šta pijete uz to dok kuvate (smeh).

Kakvo je vaše mišljenje o sukobu Jutjubera Bake Praseta i Željka Mitrovića?

- Ja zaista nisam to ispratila, ne znam o čemu se radi, jer sam u Hrvatskoj. Moje iskustvo sa Željkom Mitrovićem je takvo da je on čovek sa kojim je teško imati sukob. 

Zbog čega vi niste više deo Pink televizije?

- To je bio splet okolnosti, tako se odvijala situacija. Nema tu nikakve veze sa mojim emotivnim odnosom prema Pink televiziji, tako su se prosto odvijale stvari. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike