Milica Pavlović iznenadila priznanjem o koncertu Ane Nikolić, pa otkrila da li joj Karleuša pomaže oko stajlinga!

02.02.2023 | 08:01

Autor: Mladen Mijatović

Profitirale od pesme "Provereno" i zakopale ratne sekire?

Copyright 24sedam/Goran Sivački

Milica Pavlović pojavila se na crvenom tepihu u dugoj beloj haljini na Music Awards Ceremony u Štark Areni, nakon čega je održala i spektakularan nastup uz tri pesme s poslednjeg albuma "Posesivna".

Milica je iste večeri dobila nagradu za album godine, a na MAC carpetu dotakla se raznih estradnih tema. 

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što je na kraju nastupa otkrila naziv svog novog albuma na kom radi skoro godinu dana, a zvaće se "Kučketina".

24sedam/Goran Sivački
Milica Pavlović

Osim toga, Milica se po ko zna koji put dotakla i odnosa sa pevačicom Anom Nikolić, s kojom je imala medijski sukob zbog pesme "Provereno", zbog čega su zamalo završile na sudu. Naime, nakon što je Milica snimila pesmu, Ana je izbacila svoju demo verziju, a za predstojeći koncert u Areni najavila je novi aranžman za istu.

Milica je sada za Anu imala samo lepe reči, a priznala je i da bi vrlo rado đuskala na njenom koncertu koji je zakazan za 7. oktobar, dok datum svog na istom mestu još uvek čuva u strogoj tajnosti.

- Ana je žena koja ima ozbiljnu karijeru. Imala sam neprijatnu situaciju od strane nje, to je bilo nešto zaista nedopustivo i sramotno. Mimo toga, ona je ozbiljna zvezda sa velikim hitovima, vrlo rado bih đuskala, igrala i gledala taj koncert - rekla je Pavlović.

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Milica Pavlović i Ana Nikolić

Poznato je da se Milica druži sa Jelenom Karleušom, a sada otkriva da li se njih dve konsultuju oko stajlinga i da li joj je Jelena pomogla oko izbora autfita za MAC 2023.

- Nisam se sa njom konsultovala, ali nadam se da će joj se svideti. Retko pričamo o garderobi, jedino kada vidim njene dobre autfite - istakla je Milica, prenosi Kurir.

24sedam/Katarina Mihajlović
Jelena Karleuša

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam