Ljuba Perućica u zagrljaju polugolih žena u Tajlandu! Hvatale ga za međunožje, pevač njih za grudi, a Katarine nigde (FOTO)

01.02.2023

19:29

1

Supruge pevača na objavljenim fotografijama nema

Ljuba Perućica u zagrljaju polugolih žena u Tajlandu! Hvatale ga za međunožje, pevač njih za grudi, a Katarine nigde (FOTO)
Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus - Copyright Instagram screenshot / ljubaperucica

Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina otišli su u Tajland odakle putem svojih naloga na Instagramu obaveštavaju pratioce kako se provode. I sada su ih baš šokirali!

Naime, Ljuba je objavio seriju fotografija na kojim pozira sa polugolim ženama u kostimima, a da im je veoma dobro pokazuje to što se one nisu libile da pevača zgrabe za međunožje, a ni on njih za grudi.

- Navalile da se slikaju sa mnom ili da se pogine i ja šta ću! Moram da ispunim želju - napisao je pevač.

Pevaču su odmah počeli da stižu komentari ispod fotografije, a njegov kolega Nemanja Nikolić se zabrinuo gde je Katarina. 

Međutim, Ljuba je odmah objasnio da je Katarina tu i da ga čuva, a pretpostavka je da je baš ona i napravila ove fotografije.

Iako nije potvrdio, u komentarima su njegovi pratioci pisali da im deluje kao da su devojke sa fotografije zapravo muškarci obučeni kao žene, ali u svakom slučaju su se svi lepo zabavili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike