Udala se "Mala mis Sanšajn": Posle stravičnog nasilja koje je trpela od bivšeg, konačno je srećna! (FOTO)

30.01.2023

09:36

0

Par se prošle godine verio

Udala se "Mala mis Sanšajn": Posle stravičnog nasilja koje je trpela od bivšeg, konačno je srećna! (FOTO)
Udala se Mala mis Sanšajn: Abigejl Breslin - Copyright Instagram printscreen/richruski

Glumica Abigejl Breslin (26), zvezda filma "Mala mis Sanšajn" objavila je da se udala sa dugogodišnjeg dečka Ajru Kanjanskog. 

Par se prošle godine verio, a srećnu vest je objavila fotografijom prstena uz napis "vaša devojka se udala". Njen suprug je na svom Instagramu podelio fotografiju sa svadbenog slavlja.

Abigejl je nosila belu raskošnu venčanicu sa širokim rukavima od tila. Glumica je svoju dugu plavu kosu raspustila i ukrasila je dijagonalnom pletenicom. Ajra je nosio klasičan crni smoking sa leptir mašnom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ira Kunyansky (@richruski)

 

Mladoženja je objavio brojne snimke sa slavlja, na kojima se, između ostalog, vidi kako se par ljubi pred oltarom, kao i njihov prvi ples. Na jednoj fotorgafiji je prikazan ukras iznad oltara, grm s ružičastim ružama. 

Glumica na Instagramu ima oko pola miliona pratilaca i mnogi su joj pisali kako su srećni zbog nje. Abigejl i Ajra su se verili pre godinu dana, a zajedno su još od 2017. Čini se da glumica ipak ima srećan završetak u poglavlju ljubavi nakon što je prošle godine otkrila da je u svojoj prethodnoj vezi trpela nasilje.

Breslinova je na Instagramu ispričala svoje iskustvo te je navela da je bila sa zlostavljačem dve godine te da ju je redovno tukao i zaključavao u sobu. 

Ona je odlučila da ispriča svoju priču u borbi protiv nasilja u porodici i izrazila nadu da će pomoći "nekim ljudima da se osećaju malo manje usamljenima".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike