Nedavno pretučena pevačica zgrožena onim što se desilo Sari! Apelovala na sve žene: Nasilje nije ljubav!

30.09.2022

06:58

0

Autor: Marija Mitić

Marina Maki Radosavljević pretučena je dva puta ove godine

Nedavno pretučena pevačica zgrožena onim što se desilo Sari! Apelovala na sve žene: Nasilje nije ljubav!
marina radosavljevic - Copyright Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky

Srbiju je juče potresla još jedna u nizu vesti o nasilju nad ženama. Naime, pretučena je sestra naše poznate tiktokerke Une Kablar, Sara Hadžić i to od strane svog supruga, a i njihova dvomesečna beba takođe je prošla sa ozledama.

O ovom potresnom slučaju oglasile su se mnoge naše poznate ličnosti koje su apelovale da prestane nasilje nad ženama, a sada se oglasila i pevačica koja ga je nedavno i to u dva maha doživela.

Marina Maki Radosavljević oglasila se na svom Instagram profilu gde je, između ostalog, posavetovala žene da posle prvog sumnjivog poteza napuste partnera.

- Kod nas je nasilje nad ženama deo kulture, deo balkanskog mentaliteta i oni koji su žene povređivali na sve načine dobili su kaznu tek kad ženu ubiju - počela je Marina.

- Jako je teško priznati sebi da taj koji te fiziki zlostavlja ne voli i da ti nisi kriva i da za to nema opravdanja. Svaka žena je bar jednom u životu doživela šamar, udarac, ali baš taj prvi put treba da bude i poslednji i da se takvi muškarci obrišu sa liste dragih i normalnih i stave na listu psihijatrijskih slučajeva koji su svesni ili nesvesni svojih postupaka. Nasilje nije ljubav i kada počne nikad ne prestaje - naglasila je pevačica.

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Objava Marine Maki Radosavljević na Instagramu

Podsećanja radi, Marina Radosavljević Maki najpre je prebijena u februaru ove godine, u sačekuši ispred kluba gde je trebalo da nastupa, u rodnoj Vrnjačkoj banji. Sumnjala je na nameštaljku do strane bivšeg partnera, možda i njegove supruge, da bi joj se jeziva scena ponovila ovog leta.

Naime, na pevačicu se na Lav festu u masi ljudi zaleteo njen bivši partner I:T. i mučki je pretukao, i pri tome je zadobila ozbiljne telesne povrede i potres mozga. Napadaču je određena mera zabrane prilaska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike